Merevlemezes LG Blu-ray lejátszó?

Érdekes információra bukkantam egyik weboldalon, ami arról informált, hogy bizony-bizony merevlemezes Blu-ray lejátszó érkezik az LG-től. A HR400-as típusjelű gép majdnem minden jóval fel lesz szerelve (USB, LAN stb), amivel a blogon már részletesen kivesézett BD 370-et is felszerelték, kivéve az MKV lejátszást. Cserébe egy 160 gigabájtos merevlemezt kapunk, amire rögzíthetjük a készülékben található DVB-T tunerrel fogott adók műsorát -- vajon az olyan szerencsétleneknek, mint DVB-T témában csak lúzerkedni képes Magyarország lesz analóg tuneres változat? Visszatérve a készülékre, a lejátszó természetesen BD Live és egyéb BD Profile 2.0 funkciókat is támogatni fog, akárcsak a legújabb Dolby és DTS szabványokat.

 

Sajnos a hátoldalról nem találtunk képet, de minden bizonnyal a jó öreg SCART ki- és bemenet is helyet kap az olyan modern vívmányok mellett, mint az univerzálisnak tekinthető HDMI vagy S/PDIF hangkimenetek és Common Interface slot. Mielőtt elfelejtenénk: a készülék nagyáruházi ára várhatóan 499 euró lesz, de a webshopokban akár 399 euróig is elmehetnek a kereskedők. Hajrá, nemsokára lehet kidobni/eladni a DVD-s felvevőket!

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr811187497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása