Kinyírja a Blu-ray támogatást a legújabb PS3 firmware?

Szeptember 15-én jelent meg a 3.01-es opcionális firmware frissítés a Sony Playstation 3 gépekhez, ami a rendszer stabilitását növelné, ennek ellenére az amerikai Playstation blogon ennek pont ellenkezőjéről olvasni. A legtöbb felhasználó arra panaszkodik, hogy egyáltalán nem, vagy csak 10 percig tudnak Blu-ray lemezről játszani vagy Blu-ray filmet nézni, utána hibaüzenettel száll el a gép. Ugyanakkor van olyan user is, akinek a hang ment el, másnak pedig a külső USB tárolók támogatása szűnt meg.



A hozzászólásokat böngészve úgy tűnik, hogy a probléma csak a régebbi gépeket érinti, ám a Sony tagadja, hogy az új firmware tönkre tudná tenni a gépet. Véleményük szerint a probléma egyértelműen hardveres, ami a szervizre tartozik, amit a garancia lejárta előtt természetesen ingyen kijavítanak -- utána fizetni kell. Mi azonban nem hiszünk a Sony-nak, mert lehetetlen, hogy pont egy konkrét firmware frissítést követően ennyi felhasználónak egyszerre válik használhatatlanná a gépe. A haza PS3 felhasználóknak azt javasolnánk, hogy ha nem muszáj, ne frissítsenek a 3.01-es szoftverre, hanem használják a megbízhatóan működő 3.00-ás változatot.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr21427022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása