LG HB954SP Blu-ray házimozi rendszer iPod dokkolóval

A héten a hazai LG képviselet egy sajtótájékoztató alkalmával az általunk tesztelt eszközök mellett bemutatta az aktuális újdonságokat is, melyek között egy alacsony árfekvésű Blu-ray asztali lejátszó is megemlítésre került. Aki kíváncsi a részletekre, ide kattintva elolvashatja az esemény összefoglalóját.

Két nappal a magyarországi bejelentések után ismét egy új termékről adhatunk információkat, igaz, a HB954SP házimozi rendszer hazai megjelenése egyelőre nem ismert.

Ha viszont a készlet átlépi az országhatárt, akkor minden bizonnyal az egyik legnépszerűbb termék lehet, ha kizárólag a specifikációs adatokat tekintjük. A Blu-ray asztali lejátszóból és 5.1-es hangrendszerből álló csomag sok újdonságot persze nem tud felmutatni, hiszen maga a lejátszó egység az eddig közölt adatok alapján pontosan megegyezik a HB954PB rendszer részeként megismert eszközzel. Támogatja a BD Live funkciót és a DVD-filmek képének 1080p felbontásra történő felkonvertálását, képes YouTube videók lejátszására, hátlapján a többféle ki- és bemenet között két HDMI IN aljzat is található, valamint nem hagyták le az előlapról az iPod dokkolót sem. A legfeljebb 1000 watt - khmm - kimeneti teljesítményre képes hangrendszer viszont változásokon esett át, jóval kompaktabb lett, így ahova eddig nem fért volna el a HB954PB, oda megfelelő lehet az SP típus. A hangzás továbbra is számos előre tárolt hangkép szerint állítható be, az éjszakai üzemmód például erősen visszaveszi a mélyláda teljesítményét, így akkor is nyugodtan filmezhetünk, amikor a család többi tagja már az igazak álmát alussza.

A HB954SP hivatalos ajánlott végfelhasználói ára egyelőre nem ismert, a kompaktabb hangszórók miatt azonban feltételezhetően érezhetően olcsóbb lesz, mint a HB954PB.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr381441098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rising dead 2009.11.16. 11:55:11

Egy-két kétes forrásból árut beszerző kereskedőnél már feltűnt a HB954SP, van rá esély, hogy valami mebbízhatóbb kereskedőnél is lehet majd kapni, vagy az LG nem tervezi a hazai forgalmazását?

süti beállítások módosítása