Exkluzív Transformers 2 Blu-ray kiadványok hamarosan

A Transformers 2 - A bukottak bosszúja DVD és Blu-ray változatainak megjelenéséig már nem kell sokat aludnunk, az észak-amerikai piacon október 20-án megjelenő korongos verziókat hazánkban november 11-én követi a kétlemezes, magyar Dolby Digital 5.1 hangsávval felvértezett kiadás. Utóbbiról is lesz szó természetesen a későbbiek folyamán, ám most koncentráljunk inkább azokra a különleges akciókra, amelyekkel a Walmart és a Target áruházláncok kedveskednek az óceánon túl élő rajongóknak.

Nehéz eldönteni, melyik cég kínálja a jobb portékát. A Walmartban megjelenő exkluzív változaton IMAX-jelenetek is helyet kaptak, mellyel körülbelül 1 perccel lett hosszabb a játékidő. Ez ugyan nem sok, cserébe viszont részletesebb harci jeleneteket kapunk az arcunkba az IMAX-ra jellemző képarányban. Valami olyasmire kell számítani, mint ami a Sötét Lovag Blu-rayen található.

A Target akciója viszont inkább a fiatalokat hathatja majd meg, a doboz egy részéből ugyanis az egyik főszereplő robotot, Bumblebee-t - Űrdongó - lehet hajtogatni. Nagy részletességű modellre persze nem kell számítani, a kész robothoz mindössze 5 lépés vezet. Véleményünk szerint Optimus Prime - vagy netán Megan Fox :) - nagyobbat ütött volna, de végülis Bumblebee sem rossz választás.

A képekre kattintva előrendelhető a magyar kétlemezes, illetve a Targetnél meghirdetett speciális Transformers 2 Blu-ray változat.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr761444088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása