Új PlayStation 3 Slim nagyobb tárhellyel novembertől!

Akár azt is mondhatnánk, hogy a Sony addig üti a vasat, amíg meleg, és meglovagolva a Slim PS3 körüli vásárlói kedvet, egy új típus bevezetésén fáradozik. A Huliq News szerint november 3-án a boltok polcaira kerül a nagyobb, 250 gigabájtos merevlemezzel szerelt Slim is, mely így még több felhasználói tartalmat - játékok, fotók, zenék, filmek - lesz képes tárolni. Minden egyéb paramétert tekintve változatlan marad a konzol, egyedül arra számíthatunk, hogy a Sony különleges játékos kiadásokat is tervez az új Slimmel kapcsolatban.

 

 

Az új Slim PlayStation 3 ajánlott végfelhasználói ára a jelen információk szerint 349,99 dollár lesz, mely 50 dollárral több, mint a 120 gigabájtos változat aktuális hivatalos ára. Magyar árakra átszámolva az árcédulákat a kisebbik tárhellyel felszerelt modell 84990 Ft, míg a 250 gigabájtos Slim 99990 Ft-ba fog kerülni. A tehetősebb felhasználók akár már most megrendelhetik az új változatot, az 576 KByte webáruházában elérhető a termék, méghozzá a remek játékélményt garantáló Uncharted 2: Among Thieves játékkal egybecsomagolva.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr231457871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása