DVD-ről Blu-rayre, majdnem ingyen

A Warner Bros. egy speciális ajánlattal rukkolt elő, hogy népszerűsítse a nagyfelbontású lemezformátumot. Mielőtt nagyon megörülnénk, az akciót csak -- ki más, mint -- az amerikai vásárlóközönség élvezheti. A DVD2Blu lényege, hogy a kiadó alacsony áron cseréli ki a már meglévő eredeti Warner Bros. DVD korongokat Blu-ray formátumúra, amennyiben a vásárló hajlandó lemondani a régi lemezről. A tulajdonosnak nincs más teendője, mint ellátogat a DVD2Blu oldalra, kiválasztja melyik DVD-t kívánja Blu-rayre cserélni, majd a tulajdonában lévő lemezt (filmtől függően) 8-10 dollár befizetése mellett tok nélkül elpostázza a megadott címre, ahonnan 4-5 héten belül visszaküldik a Blu-ray változatot. Jelenleg a kínálatban 55 film szerepel és a postázás egyenként 5 dollárba kerül, ám 25 film együttes megrendelése esetén ezt a díjat elengedik.

A hírek szerint a kiadó hamarosan az Egyesült Királyságban is elindítja az akciót, ám abban is biztosak lehetünk, hogy hazánk soha sem lesz ennyire kiváltságos, pedig 1500-200 forintért sokan biztos hajlandóak lennének újra megvásárolni egy-egy jobb kiadványt.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr281553695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása