Notebookba építhető Blu-ray meghajtó TEAC tervek szerint

Elsősorban a noteszgépgyártó cégek számára érdekes a hír, ám ha valaki az OEM-csatornák közelében végzi mindennapi munkáit, akkor maga is találkozhat a TEAC legújabb combo Blu-ray meghajtójával. A vékony kialakítású, mindössze 12,7 mm magas belső egységet vélhetően hamarosan egyre több multimédiára kihegyezett hordozható masinában látjuk viszont, ám az is valószínűsíthető, hogy csak a drágább noteszgépek esetében tartozik majd bele az alapfelszereltségbe a BD-C24SS-A modell.

A SATA-I szabvány alapján kialakított interfésszel, tálca nélküli betöltési mechanizmussal és 2 megabájtnyi gyorsítótárral gyártott eszköz a BD-ROM lemezeket négy, míg az írható és újraírható Blu-ray korongokat kétszeresen képes olvasni. Ami az írási képességeket illeti, a DVD-lemezeket legfeljebb nyolc, a CD-ket pedig huszonnégyszeres tempóval tudja égetni a BD-C24SS-A.

Mivel a TEAC kifejezetten a rendszerépítők számára teszi elérhetővé ezt a típust, ezért kiskereskedelmi árat nem is határoztak meg. Sebaj, talán egyszer egy alaposan felszerelt Blu-ray képes noteszgépben viszontlátjuk a BD-C24SS-A-t, és akkor a gyakorlatban is ellenőrizhetjük a papíron jól festő tudását.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr531581480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása