Law Abinding Citizen trailer - HD minőségben is izgalmas

Így elsőre valószínűleg keveseknek lesz egyértelmű, melyik filmről is van szó, de ha azt mondom, hogy Törvénytisztelő Polgár, akkor bizonyára sokan a fejükre csapnak, és bólogatva nyugtázzák, hogy bizony, ez az egyik múlt heti premier mozifilm. A gyakran moziba járó férfi olvasóink közül minden bizonnyal már többen elráncigálták a barátnőt/feleséget erre a filmre, hiszen az ilyen bosszúhadjáratot sejtető sztorikban pont annyi érzelem van, ami már érdekelheti a romantikán nevelkedett gyengébb nemet is.

A trailer alapján azt hinné az ember, hogy egy szépen felépített, okosan kivitelezett történetről van szó, amelyben Gerard Butler játssza a bosszúra szomjazó apát, Jamie Foxx pedig azt az ügyészt, aki miatt Butler végül egy gyilkológéppé válik. Végül sajnos nem ennyire "tökéletes" az alkotás, de többet nem is szeretnék elárulni a filmről. Csupán annyi tanácsot adnék, hogy ha netán szerelmünk kicsit is félős, és reszketve nézi végig az alap thrillereket is, akkor érdemes már a film elején közel bújni hozzá, szinte biztosan riadtan fog belénk karolni egy-két jelenet láttán.

 

A Law Abinding Citizen hivatalos előzetesét eredeti HD-méretben itt nézhetitek meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr861581795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása