Gyorsabb külső Blu-ray meghajtót mutatott be az ASUS

Tavaly augusztus végén volt szerencsém tesztelni az ASUS SBC-04D1S-U külső Blu-ray Combo meghajtót, most pedig megjelent ennek továbbfejlesztett változata, a szintén USB 2.0 csatolófelületű SBC-06D1S-U. Külsőre nehéz változást felfedezni a meghajtón -- talán azért, mert nincs ilyen -- ellenben a Blu-ray lemezek olvasása 4-szeresről 6-szorosra gyorsult, a CD és DVD írási/olvasási sebességek változatlanok.



Az új Blu-ray változat mellett két DVD meghajtó is megjelent, az egyik egy szimpla olvasó (SDR-08B1-U) a másik pedig írni is tud (SDRW-08B1-U). A meghajtók támogatják az E-Green technológiát, azaz automatikusan lekapcsolnak, amikor nincsenek használatban, ez pedig jó hatással van a hordozható számítógépek üzemidejére és a fogyasztására. Ajándékba jár az E-Media szoftver, ami automatikusan felismeri a tálcára helyezett lemez fajtáját, így minden esetben optimális beállításokkal használható a meghajtó. Az új ODD egységek ára egyelőre nem ismert.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr361753215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása