Ilyen lesz az Avatar Blu-ray kiadása

Hivatalosan is bejelentették James Cameron 720 millió dolláros bevételt és három Oszkárdíjat érő alkotásának Blu-ray és DVD kiadását. A blu-ray kiadás szakértők szerint nagyot szakíthat, hiszen a film tele van speciális effektekkel, amik HD-ben mutatnak igazán. Arra viszont már most fel kell készülni, hogy a lemez éppen emiatt nem lesz teletömve extrával, hiszen a lemez kapacitása megszabja a határokat -- márpedig ez egy hosszú film, aminek képminőségéből nem fog engedeni a kiadó.

Természetesen a korábbi híreknek megfelelően most csak a 2D változat fog megjelenni, a 3D-s kiadásról egyelőre nem tudni semmit, valószínűleg a 20th Century Fox a 3D-s készülékek elterjedésétől függően fogja kitűzi a dátumot.



Speciális kombi "steelbook" kiadás négy darab lentikuláris (kacsintós) kártyával és egy túlélőkönyv a Pandora bolygóhoz

A megjelenés napjának kitűzött április 22-i dátum éppen egybeesik a 40. alkalommal megtartott Föld napja ünnepséggel, ami a film témáját tekintve nyilvánvalóan nem véletlen. A film megjelenési dátuma egyes országokban a fent említett időponttól eltérhet, például olaszországban csak májusban jelenik meg -- a hazairól pedig megint nem tudni semmit:(

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr11860613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása