Bármilyen Blu-ray 3D-ben szinte azonnal

A PC-ről Blu-rayezők most jól jártak, mert megjelent a CyberLink PowerDVD 10, ami köztudottan az egyik legjobb lejátszóprogram, ami létezik. Már csak azt nem értem, hogy ilyen masszív Blu-ray támogatás mellett miért nem lett átkeresztelve CyberLink PowerBD-nek, de ez most lényegtelen, illetve elhanyagolható, ha megnézzük a szoftver tudását, ahol olyan finomságokat találunk, mint például a processzorok multimédiás és grafikus vezérlők hardveres gyorsításának teljes kiaknázása és egy rakás más TrueTheater funkció (zajcsökkentés, DVD upscale stb).



Ami mégis a szoftver legnagyobb újítása, az a 3D támogatás, ami DVD-nél és Blu-raynél egyaránt elérhető lesz -- konkrétan a szoftver képes a hagyományos 2D-s filmeket 3D-re alakítani, amit persze csak a megfelelő hardvereszközök tulajdonában tudunk megtekinteni.
Ezzel kapcsolatban annyi kívánkozik a széljegyzetre, hogy egyelőre ez a "fícsör" nem elérhető, csak a szoftver nyáron megjelenő Mark II kiadásában lehet aktiválni. Persze aki már most kicsengeti a 100 dollárt a CyberLink PowerDVD 10 Ultra 3D változatért, az természetesen ingyen frissíthet, az olcsóbb változatoknál valószínűleg plusz kiadással jár majd a funkció használati jogának megszerzése.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr231866424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása