U2 360° At The Rose Bowl koncert Blu-rayen

Valahogy az a gyanúm, hogy a U2 együttest nem nagyon kell bemutatnom, de nem személyes rajongás okán írok most róluk, hanem Blu-ray vonatkozásban kerültek a címoldalra. A weboldalukon egy érdekes koncertlemezt jelentettek be, amelyet 2009-es turnéjuk alkalmával 27 HD kamerával rögzítettek 97 ezer rajongó előtt a pasadenai Rose Bowl stadionban. A mostani kiadványt ugyanaz a Tom Kruger rendezte, akivel az együttes már korábban is együtt dolgozott a Vertigo Tour alkalmával és aminek eredménye a rendkívül sikeres 3D-s U2 3D koncertkiadvány lett.



A bő egy hónap múlva megjelenő lemezek egyelőre csak a britt és amerikai piacon lesznek elérhetők, de nyilván itthon is lesz rá mód, hogy hozzájuthassunk a Blu-ray vagy DVD kiadványhoz. Előbbi a minőségen kívül a BD Live szolgáltatással próbálja megfogni a vásárlókat, ami az előzetes hírek alapján folyamatosan frissülni fog a 2010-es amerikai és európai turné előzetes videóival és mindenféle érdekes információval. A DVD kiadványból többféle változat is lesz, a fapados egylemezes változat mellett (amin csak a koncert anyaga lesz megtalálható) lesz extrákkal megspékelt kétlemezes kiadás is. A csúcson az igazi csemegét jelentő a Super Deluxe Box Set foglal helyet, amihez a DVD-k mellett könyv, poszter, turnéprogram-replika, setlist és egy 7 hüvelykes vinyl lemez is jár.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr531885355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása