Blu-ray meghajtót kapnak a Sony Vaio E notebookok

Fiatalos dizájn és gazdag színválaszték jellemzi a legújabb Sony Vaio E modelleket, amelyek 14-17 hüvelykes kijelzőmérettel és belső Blu-ray lejátszóval érkeznek májusban.



A legkisebb Vaio E 14 hüvelykes 16:9 képarányú LED háttérvilágításos kijelzővel lesz elérhető, míg a legnagyobb 17,3 hüvelykes natív FullHD felbontás megjelenítésére is alkalmas. A gépek közös jellemzője a roppant erős hardver (4 gigabájt DDR3 memória, 500 gigabájtos merevlemez és ATI (AMD) Mobility Radeon 5000 szériába tartozó grafikus kártya) ami messze túlteljesíti az átlagos multimédiás igényeket, de ez sosem baj.



A kényelmes használatról könnyen hozzáférhető USB valamint eSATA portok és gyorsbillentyűk gondoskodnak, illetve a gép operációs rendszerének betöltése nélkül alkalmas lesz internetezésre -- persze csodák nincsenek, nyilván valamilyen flash memóriából gyorsan betöltődő rendszer alól lehet majd netezni, amit úgy tudok elképzelni, mint például az egyes ASUS alaplapokon ismert Express Gate mintájára.



 

Az új gépek hivatalos végfelhasználói ára felszereltségtől és képernyőmérettől függően 700-900 angol font közötti árcédulával kerülnek a boltok polcaira.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr241887695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása