Ilyen lehet(ne) az Alien Quadrology Blu-ray díszdobozos változata

Sajnos nem arról van szó, hogy elkészült a négy részből álló közkedvelt film Blu-ray változata, erre ugyanis karácsonyig várni kell. Arra azonban már most mérget vehetünk, hogy megéri várni, mert a feljavított képminőség mellett állítólag 7.1 csatornás hangzást kapunk a temérdek extra mellett. A rajongók türelmetlenségét azonban semmi sem mutatja jobban, hogy egyikük képzeletében már megszületett a speciális boxset válozat csomagolása, ami így néz ki:




Nos, azt hiszem minden Alien Rajongó szívét megdobogtatná egy ilyen ötletes doboz....no de várjuk ki a végét! Addigis egy rövid kis ízelítő a YouTube-ról.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr111943752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MrCain 2010.04.24. 19:39:23

Állat! Tuti megvevős! Az Aliens a legjobb rész mindközül.

Mr. Ray · http://bluray.blog.hu 2010.04.24. 23:34:08

Jajaja! Kár, hogy ennyit kell rá várni. No és mellesleg arra is mérget veszek már most, hogy a magyar szinkron felejtős lesz, biztos rávágnak valami Dolby Digital 2.0-t (az eredetit) aztán jólvan, hadd szóljon.
Úgy érzem majd valami külföldi kiadást kell venni magyar felirattal, hogy tuti élvezhető legyen.

MrCain 2010.04.25. 02:30:38

Magyar szinkron felejtős, főleg, hogy a DVD-s rendezői változaton nincs is magyar szinkron, de a ha választani lehet inkább a régi stereo legyen rajta. Még egy olyan elbaszást mint a Vissza a jövőbe trilógia új szinkronja nem akarok hallani!

Mr. Ray · http://bluray.blog.hu 2010.04.25. 09:19:40

@MrCain: Ebbe is van valami. Az "újraszinkron" szánalmas szokott lenni az utóbbi időben. Sebaj, egy kis retró:)

süti beállítások módosítása