Új kompakt LG Blu-ray házimozi rendszer elforgatható hangfalakkal

Az LG Electronics itthon is piacra dobja első 2.1 csatornás Blu-ray házimozi rendszerét HB45E típusjelzéssel, amely kompakt méretének köszönhetően a kisebb szobákban lehet ideális választás, ugyanakkor a nagy teljesítményű mélysugárzók a nagyobb szobákban sem vallanak majd szégyent.

A HB45E 2.1 csatornás házimozi Blu-ray lejátszós központi egysége vízszintesen és függőlegesen is elhelyezhető, hogy bármely otthoni médiarendszerbe könnyen beilleszthető legyen. A csillogó fekete talpakon álló két hangfal hangját a forgatható felső résszel lehet a szoba viszonyaihoz igazítani, míg a hangszórók rácsai fémből készültek és középen ezüst dekorcsík díszíti.



A forgatható hangfalak mellett az LG legújabb hangfeldolgozó technológiájával is felvértezte a HB45E-t, így az LG Hanggalériával is, amely hét előre meghatározott hangszínbeállítást kínál (Mozi üzemmód, Játék hangszín, Éjszakai üzemmód, Tiszta beszédhang, Basszuskiemelő, MP3 felkonvertálás és VSM Plus).

A HB45E természetesen rendelkezik az LG Blu-ray lejátszókban és házimozikban megszokott funkciókkal, így BD Live 2.0 szabvány kompatibilis (amellyel a filmekhez további tartalmak érhetők el), rendelkezik USB bemenettel, valamint vezeték nélküli(Wi-Fi) vezérlővel is ellátták a mérnökök. A tartalomszolgáltatókkal kötött partneri megállapodások révén szinte korlátlanul hozzáférhetünk egyéb internetes multimédiás tartalmakhoz is: a világ legnagyobb videómegosztó portáljához, webalbumokhoz és online időjárás előrejelzéshez. A kompatibilis tárolóeszközökön és a számítógépen tárolt otthoni gyűjteményhez pedig a DLNA és a CIFS technológiákkal csatlakozhatunk, ezen felül még iPod-dokkolót is kapunk a hordozható zenegyűjtemény kényelmes eléréséhez.


A 400 watt teljesítményű, 2.1-es LG HB45E házimozi rendszert 139 990 forintos bruttó ajánlott fogyasztói áron ajánlják.


Jó hír olvasóink számára, hogy a rendszer már úton van hozzám, így hamarosan hozzáfogok a teszteléshez, aminek eredményéről feltétlenül beszámolok itt a Blogon!

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr841971580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása