Nyerj LG BD570 lejátszót Sherlock Holmes DVD-vel!

Vásárold meg a 2010. május 12-én megjelent Sherlock Holmes DVD-t és válaszolj helyesen a tokban lévő kérdőíven található három kérdésre. A helyes választ beküldők között egy LG BD570 Blu-ray lejátszó kerül kisorsolásra az LG Electronics Magyar Kft. jóvoltából.


A nyereményjáték időtartama: 2010. május 12 - 2010. június 30.

Kérjük figyelmesen olvassa el a játékszabályzatot!



Nyereményjáték részvételi szabályok

1.    A megjelent instrukciók a jelen szabályzat részét képezik.
2.    Az akció minden 16 éven felüli magyar állampolgár számára elérhető, az LG Electronics Magyar Kft. (továbbiakban LG) és a Pro Video Film & Distribution Kft. (továbbiakban Pro Video) dolgozói, rokonaik illetve azon személyek kivételével, akik a játék megszervezésében és lebonyolításában részt vesznek.
3.    A játékban való részvétellel minden játékos önmagára kötelező érvényűnek ismeri el ezen szabályokat.
4.    A játékba való belépéshez minden résztvevőnek egy Sherlock Holmes DVD-t kell vásárolnia 2010. május 12. és 2010. június 30. között és a vásárlás tényét a nyeremény átvételekor kell igazolnia.
5.    A nyereményeket úgy kell elfogadni, ahogy vannak (készpénzre nem átválthatók).
6.    A játék 2010. május 12-én indul és 2010. június 30-án éjfélkor ér véget. Az LG és az Pro Video nem vállal felelősséget elveszett regisztrációkért, illetve az esetleges technikai problémákért.
7.    A vásárlók a nyereményjátékban úgy vehetnek részt, amennyiben a Sherlock Holmes DVD megvásárlását követően e-mailen regisztrálnak a sherlockholmes@provideofilm.hu e-mail címen és feltűntetik nevüket, telefonszámukat, levelezési címüket valamint a kérdésekre adott 3 választ.
8.    A Pro Video kisorsol egy (1) nyertest, valamint öt (5) pótnyertest, aki a fődíjat, az LG által felajánlott BD570 típusú Blu-ray lejátszót nyeri. A nyertesek sorsolására a Pro Video Film & Distribution Kft. (1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3.) irodájában 2010. július 6-án 11.00 órakor kerül sor. A nyílt sorsolás módja: kézi. Minden sorsolás véglegesnek tekintendő. Ezzel kapcsolatban semmilyen kifogással élni nem lehet.
9.    A nyertesekkel a Pro Video munkatársai telefonon felveszik a kapcsolatot, néhány személyes adatot elkérnek (név, cím, telefonszám, vásárlással kapcsolatos információk), és a nyeremény átvételét egyeztetik. Amennyiben a nyertest a hívás után 48 órán belül nem érik el, a játékos a promócióból kizárásra kerül és nyereménye a sorban őt követő pótnyertesnek adható át. A Pro Video ebben az esetben a fődíj helyett semmilyen helyettesítő nyereményt nem köteles az elsődleges nyertes számára biztosítani. A nyeremény átvételéhez a feltételnek szabott Sherlock Holmes DVD promóciós időszakon belüli vásárlását számlával igazolni kell.
10.    A promócióban résztvevők (a regisztrációs adatokat kitöltők) és nyertesek kötelesek bizonyos publicitásban részt venni és beleegyeznek, hogy az LG és a Pro Video a jövőben e-mail címükre termék, illetve promóciós információkat küldjön. 
11.    A játékot a Pro Video Film & Distribution Kft. szervezi, a Magyarországon érvényes jogszabályok szerint.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr321992294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Breadi 2010.05.14. 17:19:19

A film is jó és egy Blueray lejátszót is elfogadnék úgyhogy jöhet a játék:D

Gabci79 2010.05.16. 10:54:25

Nagyon jó a film, péntek megvettem Blu-Ray-en, megérte az árát :)
Én mit nyerhetek, ha BR-t vettem? :)

filmvezér 2010.06.14. 10:29:54

no, volt e már sorsolás?

Mr. Ray · http://bluray.blog.hu 2010.06.14. 19:18:11

@filmvezér: Nézd meg kérlek jobban...JÚNIUS 30.

süti beállítások módosítása