Itthon is kapható lesz 3D Blu-ray lejátszásra képes Toshiba notebook!

Tegnap előtt írtam egy bejegyzést a 3D Blu-ray lemezek lejátszására képes Toshiba Dynabookról, azonban ma jött a hír, hogy a gép nem csak japánban, hanem 2010 harmadik negyedévétől idahaza is kapható lesz a Satellite termékcsalád tagjaként A665 típusjelzéssel. Ára sajnos egyelőre nem ismert, de a hardverben nincs változás a korábban bejelentett géphez képest.


 

Nem szokásom sajtóközleményket beszúrni, de most kivételt teszek álljon itt a gyártó hivatalos -- csöpögős részektől mentesített -- közleménye a gépről:

A Toshiba bemutatta új Satellite A665 notebookját. Ez az első olyan laptop, amely valódi 3D élményt biztosít, továbbá képes Blu-ray 3D Disc lemezeken tárolt videók lejátszására is. Az elsődlegesen multimédiára és a játékok futtatására kialakított Satellite A665 egy 3D képességeket nélkülöző változatban szintén elérhető lesz. Mindkét modell 2010 harmadik negyedévétől vásárolható meg.

A játékok legtöbbje már most is támogatja a 3D technológiát: az új, 3D képességekkel rendelkező Satellite A665 lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljes mértékben beleéljék magukat a játékok izgalmas 3D környezetébe. A Satellite A665 az egyik első olyan notebook, amely képes lejátszani a Blu-ray 3D technológiával készült filmeket – mondta Szabó Tamás, a Toshiba magyarországi marketingvezetője


Az NVIDIA 3D Vision technológiájával felvértezett Satellite A665 tartozéka egy 3D Vision aktív záras szemüveg, valamint egy nagy hatótávolságú USB-s infravörös adó. A notebook része egy nagyteljesítményű NVIDIA 3D grafikus processzor és egy LED-háttérvilágítású, 15,6 hüvelykes (39,6 cm-es) TruBrite 120 Hz-es HD LED kijelző. A Satellite A665 Harman Kardon sztereó hangszórókkal és Dolby® Advanced Audio technológiával lett felszerelve, élénk hangzással kiegészítve a látványt. A „Sleep and Music” funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ezt a hanghatást MP3-lejátszók csatlakoztatásával is élvezhessék, akár a notebbok kikapcsolt állapotában is.

Az új Satellite A665 3D képességek nélkül, 16 hüvelykes (40,6 cm-es) LED-háttérvilágítású HD kijelzővel szintén elérhető lesz. Mindkét notebook metálfekete külső és belső borítást kapott. A mintázott felület jól elüt a fémes külsőtől, így az ujjlenyomatok kevésbé látszódnak. A matt fekete billentyűzet háttérvilágítással is rendelkezik.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr352087392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása