Pofátlanul jó Inception Blu-ray kiadás

Hadd kezdjem egy gyors szolgáltati közleménnyel. Elnézést, hogy nem volt post eddig, de jól megérdemelt szabadságomat töltöttem egy hosszú és nehéz év után -- mármint ha ősztől-őszig tart az év -- de most újult erővel ugrunk fejest a Blu-ray világába.

Tehát...Láttam már jó filmeket, de az Inception (Eredet) című film az idei év egyik, ha nem a legnagyobb durranása volt és nekem is nagyon bejött. Persze ez a film sem volt tökéletes, mert a történet alakulása közben számos megmagyarázhatatlan kérdés vetődött fel a nézők fejében, de ezt leszámítva egy űber jó sztorit kaptunk egy igazán kiváló színész főszereplésével, akit még mindig sokan a Titanicnál látott nyálas kisfiúval azonosítanak -- és akkor még finoman fogalmaztam -- megjegyzem, teljesen helytelenül.

 


Cristopher Nolan remekművének megjelenését december 6-ra datálták Angliában, a hazai megjelenést majd meglátjuk, ha kézhez kapom a decemberi listát. A filmből lesz egy háromlemezes Triple Play változat, illetve egy limitált kiadás. Utóbbi egy PASIV alumínium bőröndöt  formáz, amiben a lemezeken felül megtalálható lesz DiCaprio filmben használt totemjének másolata, egy PASIV használati útmutató (lásd link) és néhány Inception művészi kártya. A Blu-ray kiadás megannyi extrája közül kiugróan jónak ígérkezik a Maximum Movie Mode, ahol a képernyőn Chriptopher Nolan és Leonardo DiCaprio elevenedik meg és a film lejátszása közben avatja be a nézőt a kulisszatitkokba.

 

A Triple Play változat 14,99 míg a limitált változat 29,99 angol fontért rendelhető elő a megszokott helyeken...utóbbi talán nem is oly vészesen drága, mint amire először számítottam.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr212283965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása