Új Sharp Blu-ray lejátszók, szupervékony házban, 3D támogatással

A Sharp két új lejátszót jelentett be, BD-HP80U és BD-HP90U típusjelzéssel. A két asztali hardver közös újdonsága a szupervékony kialakítás és a 3D lemezek támogatása. Közös tulajdonság továbbá az 1080p felbontás, a 24p támogatás, a DVD felkonvertálás és az integrált Wi-Fi vezérlő, amin keresztül számos streaming szolgáltatás érhető el -- YouTube, NetFlix, Pandora és VUDU, melyek támogatottsága piaconként eltérő. Természetesen a készülékek képesek a DivX HD, jpeg és MP3 formátumok lejátszására, de reméljük, hogy ez a lista egyelőre nem teljes és további formátumok kerülnek be a gép tudástárába.


A BD-HP80U és BD-HP90U között a különbség az RS-232 port meglétében, illetve készülék rögzítési lehetőségeiben rejlik -- mindkét lejátszó felakasztható a falra, de a 90-es típushoz mellékelnek egy gyári asztali állványt is, amivel élére állított pozícióban használhatjuk.
A lejátszók ára $429 (BD-HP80U) és $499 (BD-HP90U) és nyilván hamarosan itthon is találkozhatunk velük, ugyanis nem csak az amerikai, hanem a britt piacon is megvásárolható mindkét lejátszó.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr142338160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása