Avatar 3D Blu-ray lemez a Panasonic 3D termékek mellé

Az Avatar 3D-s változatának megjelenését bizonyára már nagyon sokan várják, egyesek pedig már a 3D kompatibilis készülékeket is bekészítették arra az esetre, ha megjelenne a 3D Blu-ray változat -- ez még nem történt meg, konkrét dátum egyelőre nincs.


Nos, a vásárlók közül most azok jártak jól, akik eddig kivártak a 3D-s készülék(ek) vásárlásával, hiszen a Panasonic november 1-től egy Avatar 3D promóciót indított, aminek lényege, hogy minden vásárló, aki 2010. November 1-je után vásárolt DMP-BDT100EG, DMP-BDT300-EG 3D képes Blu-ray lejátszót, illetve SC-BTT350EGK vagy SC-BTT755EGK 3D házimozit, azok regisztrálás után már most ingyen hozzájuthatnak a film 3D változatának egy példányához -- természetesen Blu-rayen. Sajnos, akik korábban már bevásároltak valamelyik készülékből, azokra nem vonatkozik az akció.

A promóció kapcsán egyik szemünk sír, a másik (üveg) nevet, mert más országokban (konkrétan például UK) a kiadvány bármilyen 3D képes Panasonic termék (tehát Viera tévé, 3D kamera) mellé jár, nem csak meghatározott típusokhoz. Ugyanakkor nem lehetünk telhetetlenek, inkább örüljünk, hogy kis hazánkban is érvényes egy-egy nagy gyártó promóciója, ami nem sűrűn fordul elő.


A regisztrációért katt ide: Panasonic Avatar 3D regisztráció

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr722424568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása