Szuperszónikus Plextor Blu-ray író Európának

Nemsokára elérhető az európai piacra szánt szupergyors Plextor PX-LB950UE külső Blu-ray író, ami az egyrétegű BD lemezeket 12-, a kétrétegűeket pedig 8-szoros sebességgel pörköli. Persze a nagy sebesség külső meghajtó esetében nem érhető el akárhogyan, ehhez mindenképpen eSATA vagy USB 3.0, ezek közül mindkettőt támogatja a meghajtó -- ha az USB3.0-mal nem kompatibilis géphez csatlakoztatjuk, akkor természetesen a meghajtó USB 2.0 módban fog működni.

Az írás minőségét és megbízhatóságát az alacsony vibráció és 8 megabájtos puffer biztosítja, ezen felül a meghajtó belső levegőkeringetését úgy optimalizálták a tervezés során, hogy folyamatosan hűtse a motort és a belső alkatrészeket.

Ebben a kategóriában elvárható egy címkéző technológia megléte, valamint egy bónusz szoftver -- -- ezért a Plextor írójából nem hiányzik a LightScribe lemezcímkéző, illetve a PowerDVD 3D lejátszószoftver.

A meghajtó 179 fontért ($286) lesz megvásárolható már ebben a hónapban.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr562681390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása