Androidra megy a Blu-ray

Érdekes fába vágta a fejszéjét a Universal, ugyanis az Unstoppable lesz az első (de nem utolsó) kiadvány, amit megvásárolva nem csak tévére kötött Blu-ray lejátszóval, hanem Android és iOS operációs rendszert futtató mobil eszközön is megtekinthetünk, ingyen és bérmentve, rejtett költségek nélkül.

Ahhoz, hogy a lemezről komplett digitális másolatot készíthessünk okostelefonunkra vagy tabletünkre, elsősorban pocket BLU kompatibilis Blu-ray lemezre,működő internetkapcsolatra, helyi hálózatra kötött BD-Live Blu-ray lejátszóra és Android (minimum 1.6) vagy iOS operációs rendszert futtató eszközre lesz szükségünk, amire feltelepíthető az ingyenesen letölthető pocket BLU szoftver. A digitális másolatot nem csak az adott filmre, hanem az extrákra is érvényes, illetve a pocket BLU-t futtató eszközünk segítségével lejátszónkat távirányítására is van lehetőség, ha pocket BLU kompatibilis lemez van benne.

A technológia bejelentés óta számos lemezen engedélyezték a pocket BLU-t, de ez nem jelenti azt, hogy a szolgáltatás minden funkciója elérhető, legtöbbjükön csak a távirányító, valamint a Mobile-to-go stb. aktív, ami nem egyenlő a feljebb vázolt digitális másolattal.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr222701152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása