Újból itt a Filmőrült játék! Játssz te is!

Legutóbb is fénykardot kértél karácsonyra? Minden zörgő bokorban hazavágyó űrlényeket sejtesz? Megpróbáltad lányodat Oszkárként anyakönyveztetni? Akkor Te is filmőrült vagy! Viszont nem vagy egyedül! Készen állsz egy megméretésre? Ha tényleg sok filmet ismersz, jó eséllyel felismerheted a “filmőrültek” játék rajzos montázsába eldugott 30 filmre vonatkozó utalást. A beazonosított filmeknek a címét kell beírni a kép alatt található szövegdobozokba, és elküldeni az alkalmazás segítségével. A címeket nem kötelező a képen található sorrendben vagy egy időben megadni, a válaszokat elmenthetők és később is módosíthatók a játék lezárásáig. Ha legalább 15 filmcímet eltalálsz, már megnyerheted a sorsoláson az 5 db popcorn sütő egyikét. Ha 30 címet találsz el, a Tied lehet a sorsolás fődíja, egy LG HX806PE 3D Blu-ray házimozi rendszer, állítható magasságú hangsugárzókkal.

A játékot, illetve a “rajzot” a Facebook LG Magyarország oldalán érheted el. A játékban való részvételnek nem feltétele, hogy az LG Magyarország oldal tagja legyél (a Like gomb megnyomásával), ám ez megkönnyíti a dolgot, mert így segítséget kaphatsz a 30 film helyes megfejtésével kapcsolatban, valamint az üzenőfal új üzeneteiben követheted a játékról szóló híreket.

A játék 2011. június 8-ig tart.

A játékot itt éred el: https://apps.facebook.com/filmorult/

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr802896249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása