Ultrakompakt és környezetbarát projektor az LG-től

 

Az LG Electronics a berlini IFA kiállításon mutatta be legújabb hordozható LED-es projektorát, a WXGA-felbontású LG HW300Y-t. A készülék tiszta és kivételesen élénk képeket vetít, míg a benne működő LED-es lámpát a vásárlástól számított húsz éven belül biztosan nem kell cserélni.
 
A szélessávú adatátviteli funkció és a DLNA csatlakozás miatt a különböző tartalmak lejátszása végtelenül egyszerű az LG HW300Y projektoron, másfelől a készülék kompakt kialakításának köszönhetően szinte bárhova magunkkal vihetjük.” - nyilatkozta Havis Kwon, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója.
A szélessávú adatátviteli funkció miatt az LG HW300Y képes internetes szolgáltatásokat és tartalmakat közvetlenül nagy képernyőre kivetíteni, ideértve az online elérhető HD filmeket, az AccuWeather által nyújtott időjárási információkat vagy a legnépszerűbb közösségi oldalakat.A DLNA szabványt támogató HW300Y egyszerű vezeték nélküli hozzáférést biztosít az arra alkalmas eszközökön tárolt digitális tartalmakhoz (okosltelefonon, tv, számítógép).
 A HW300Y projektor kompakt kialakításának és mindössze 780 grammos tömegének köszönhetően könnyen hordozható.Legyen szó akár játékról, irodai prezentációról vagy egy filmezős kerti partiról, a HW300Y minden körülmények között éles, kiváló minőségű képet vetít 2,5 m-es távolságból, akár 100 colos vetítési felületen.
 
 
A HW300Y LED-es megvilágítása megszünteti az elmosódást és a színek szétesését, ráadásul megnövelt fényerősséget és a megszokottnál mélyebb színtelítettséget produkál. A projektor több szempontból is környezetbarát: mentes a higanytól és a legtöbb lámpában megtalálható egyéb veszélyes anyagtól, illetve a HW300Y lámpáját napi 4 óra használat mellett 20 éven belül nem kell kicserélni.
 A HW300Y USB csatlakozón keresztül támogatja a DivX formátumú nagyfelbontású videotartalmak megnyitását és lejátszását, valamint lehetővé teszi, hogy a fájlok konvertálása nélkül közvetlenül jelenítsünk meg prezentációikat, excel táblázatokat.A sugárzott hang egyenletességéért egy automatikus hangerőszabályozó felel, ami kiegyenlíti az esetleges hangerőkülönbségeket. A készülék gyors ki- és bekapcsoló (Real Quick On/Off) funkciójával a kikapcsolt projektor teljes üzemi állapotba kerül a bekapcsolástól számított 5 másodpercen belül.
A HW300Y bruttó ajánlott fogyasztói ára: 179 900 forint

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr123290333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása