Egész falat betöltő 3D kép

Az LG Electronics legújabb CINEMA 3D projektora, a CF3DAA típusjelzésű megnövelt fényerővel működik, és a nagyfelbontású, 3D tartalmakat akár hatalmas, 200 hüvelykes felületre is képes kivetíteni. A 2D-ből 3D-re konvertálási funkcióval megtámogatott készülék várhatóan 2012 első felében lesz kapható Magyarországon.

 

Jelenleg még a projektorok kis része képes nagy képátlójú Full HD kép létrehozására, ám az LG legújabb, CInema 3D projektora ebbe a csoportba tartozik. A készülék korábbi CINEMA 3D termékekből már ismert egyedi FPR technológiát használja, amelynek legnagyobb előnye a polarizált 3D szemüveg. Ez a szemüveg az aktív zárás társaihoz képest nagyságrendekkel olcsóbb és sokkal könnyebb is. A polarizált 3D szemüvegek egyáltalán nem terhelik meg a szemet, tehát nagyobb közönség is nézhet 3D tartalmat gazdaságosan és hosszú ideig. 

A projektor maximális fényereje 1250  ANSI Lumen háromdimenziós módban, ami azt jelenti, hogy az ideálistól távol álló körülmények között, így világos irodában, előadóban, tárgyalóban is biztosítja jó minőségű kép kivetítésére. Az információk szerint szerelnek majd bele digitális TV tunert is, de ez csak arra a változatra érvényes, amelyet a koreai piacra szánnak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr333420130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása