3D szemüveg a Csillagok Háborúja rajongóinak

Teljesen egyértelmű, hogy a mozirajongókat célozták meg ezzel a háromdimenziós tartalmakhoz tervezett speciális szemüveggel. Az ötlet végülis logikus, hiszen hiába vetettek be mindent a gyártók, a 3D megjelenítőkhöz való szemüvegekből nem lett népszerű kiegészítő. Hiába a különleges, direkt ezekre a termékre fókuszáló divatbemutatók Tokótól Milánón át egésze Los Angelesig, ha az emberek még mindig inkább kényelmetlen, szükséges rosszként tekintenek ezekre. 
 
 
No de amennyiben nem megy divatcikként, akkor máshogy kell megközelíteni ezt a kérdést! Lehetséges megoldás lehet, hogy ha a divat helyett az emberek fanatizmusára koncentrálnak, hiszen az igazi megszállottakra tényleg mindent rá lehet sózni. Ilyen szempontból a Csillagok Háborúja elég jó brandnek számít, ugyanis gyakorlatilag minden eleméből pénzt lehet csinálni. A lézerkardtól kezdtve, az X-Wingeken, Tie-Fightereken át egészen Leia hercegnő kakascsiga frizurájáig. Igen, még gyerekkorú Anakin Skywalker pilótaszemüvegéből is. Ebből készítettek passzív-polarizációs technológiára épülő okulárét. Azaz ebben a kiegészítőben nincsen beépített akkumulátor és monitor, eltérően az aktív shutteres szemüvegektől. Így viszont volt hely és "tömeg" is arra, hogy a tervezők játszanak a formákkal és anyagokkal. A termék kompatibilis a RealD, Master Image és Technicorol projektor rendszerekkel, és persze a televíziókhoz is használható. Ráadásul nem is drága, hiszen már tíz dollárért megvásárolható, és jó érzékkel akkor dobták piacra, amikor az első rész háromdimenziós verziója a mozikba került.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr674135958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása