Még mindig kanos fickók, hippik és egy vérszomjas cápa – Select augusztusi megjelenés

Van miből csemegézni a Select augusztusi kínálatában, hiszen a közelmúlt mozis sikerei, régi klasszikus és moziban be nem mutatott filmek jól megférnek egymás mellett.

Az Amerikai pite – A találkozó kanos srácai felnőttként találkoznak újra, de szerencsénkre nem komolyodtak meg, így az új részben is hozzák a szokásos hülyeségeiket.

pite01.jpg

Steven Spielberg Cápáját szerintem nem kell bemutatni, mindenki ismeri. A korábbi extra DVD kiadás után most végre HD kép- és hangminőségben is elérhetővé válik ez a remek film, sőt a gyűjtőknek lesz digibook változat is belőle.

capa01.jpg

A mozikba nem jutott el a legújabb Judd Apatow (40 éves szűz, Felkoppintva) produkció, a Hippi túra, de BD-n most megnézhetjük, ahogy egy tipikus nagyvárosi házaspár úgy dönt, kipróbálja a vidéki életmódot, és Manhattanből Atlantába költöznek, hogy ezentúl egy hippi kommuna tagjaiként éljenek. A főszerepekben Paul Rudd-ot (Spancserek) és Jennifer Anistont (Jóbarátok, Förtelmes főnökök) láthatjuk.

hippitura01.jpg

Végül lesz még két 3D-s ismeretterjesztő film is, a Múmiák: A fáraó titka és A repülés legendái.

A lemezek tartalmáról és specifikációiról még nincsen hírünk, de az Amerikai pitéről és a Cápáról biztos írunk tesztet majd a blogon.

 

A teljes megjelenés:

 

2012.08.02          Hippi túra

2012.08.23          Amerikai Pite - A találkozó

                          Cápa (limitált digibook kiadás is)

2012.08.30          A repülés legendái 3D

                         Múmiák: A fáraók titkai 3D       

               

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr224625736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása