Mindenből kettő – Select szeptemberi Blu-ray megjelenés

Két klasszikus, két vadiúj mozis siker és két IMAX doksi a szeptemberi kínálatban.

Ami a mozifilmeket illeti, a legjobban Sacha Baron Cohen (Borat, Brüno) új agymenésének, A diktátor megjelenésének örülünk, de nem lesz rossz a bevételeit tekintve nagyot bukó, de szerintünk kifejezetten szórakoztató Csatahajó sem, amelynek BD-jén a DVD-hez képest plusz extrákat is kapunk majd. Megnézhetünk majd egy alternatív befejezést és körbejárhatjuk a USS Missouri anyahajót a rendező társaságában.

diktator03.jpg

A Barátom, Harvey-ban James Stewart alakít egy férfit, akinek legjobb barátja csak az ő képzeletében létezik, ami nem csoda, hiszen egy kétméteres nyúlról van szó. A musicalek kedvelői Tim Rice és Andrew Lloyd Webber darabját, a József és a színes szélesvásznú álomkabát-ot vihetik haza HD minőségben.

Az IMAX-es megjelenések között ezúttal dinoszauruszosat és egy földrengés utáni mentőakciót bemutató dokumentumfilmeket találunk, akár 3D-ben is.

csatahajo02.jpg 

A teljes megjelenés:

 

szeptember 6.            Csatahajó  

 

szeptember 13.          Barátom, Harvey

 

szeptember 20.          A diktátor

                                  József és a színes szélesvásznú álomkabát

 

BD3D:

szeptember 27.          Dinoszauruszok - Patagónia óriásai                      

                                  Mentőakció 

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr674693799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása