Klasszikusok így is, úgy is – Select Video Szeptemberi megjelenések

A Select októberi kínálatában vannak ugyan moziban nemrég futott filmek illetve egy csak házimozis piacra készült farkasemberes horror, a fő tételeket mégis régi klasszikusok jelentik.

Előbb azonban október elején érkezik a Hófehér és a vadász BD, amely a DVD-hez képest természetesen plusz extrákat is tartalmaz. Ilyen például a 360 fokos bepillantási lehetőség a díszletekbe, no meg lesznek persze kisfilmek és audiokommentár a rendező, az FX-vezető és a társvágó közreműködésével.

harcoshofeherke.jpg

Alfred Hitchcock mesterműveit eddig csak DVD-n élvezhettük, de októbertől Az ember, aki túl sokat tudott és a Psycho végre bekékül.

psychoszobakiado.jpg

Akárcsak Steven Spielberg örökbecsűje, az E.T. – A földönkívüli, amelynek BD kiadásán rengeteg új extrát is megnézhetünk.

Ennyi sikerfilm között kicsit kakukktojás a Vérfarkas – A szörny köztünk van, amelyben egy falu lakóit terrorizálja éjszakánként egy ilyen lény.

A hónap végül a Madagaszkár harmadik részével zárul.

madagaszkar3.jpg 

A teljes megjelenési lista:

2012-10-04:    Hófehér és a vadász

                     Az ember, aki túl sokat tudott

                     Psycho

2012-10-25:    E.T. – A földönkívüli

                     Vérfarkas – A szörny köztünk van

 2012-10-31:    Madagaszkár 3.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr574764110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása