Jönnek a hoteltévék!

Speciális modelleket dob piacra az LG, amelyek a hagyományos feladatukon kívül képesek helyettesíteni a szálloda személyzetét és persze a hotel egyes szolgáltatásairól is kiváló információkkal szolgálnak. E speciális tulajdonságaik révén egyébként más üzleti célokra, tehát reptereken, éttermekben, kaszinókban is bevethetőek.

hotel.jpg

A tévé ma már nem hogy a szállodákban, de még a hostelekben is lassan alapelvárás. Természetesen be lehet tenni a szobákba bármilyen, otthoni használásra szánt készüléket, de sokan már rájöttek arra, hogy egy hotelben másra is lehet használni a tévékészüléket, azon kívül, hogy a vendég filmeket bámuljon rajta. Többek között alkalmasak lehetnek arra is, hogy tájékoztatást adjanak az egyes elérhető szolgáltatásokról. Tehát, hogy például van-e sportolási lehetőség, SPA stb, illetve ezek milyen feltételek mellett érhetőek el. Sőt ezen keresztül lehet intézni a WiFi-bérlést, az esetleg kibérelni egy adott időpontban a teniszpályát illetve lehet kapcsolatot tartani a szobaszervizzel.

Ez nem csak látványos és elegáns, hanem gyors és költséghatékony módszer, hiszen az operatív feladatokat végző munkatársak helyett automatikusan végzi el ezt a munkát. Pontosan egy ilyen televíziós szériát mutatott be az LG a közelmúltban a Pro:Centric Smart Hotel TV személyében.

LG_LT770H_500.jpgMint az első pillantásra látszik, ez esetben a dizájn helyett a funkcionalitásra helyezték a hangsúlyt. Így nyoma sincs például a vállalat idei tévéinél megjelent ultravékony kávának, vagy a különleges kialakítású talpnak. A 3D tartalmak megjelenítésére sem képes, viszont rendelkeznek beépített WiFi-vel és ebből következik, hogy az integrált, és kissé átalakított Smart rendszer sem hiányzik belőlük.Azaz elérhetőek ezen keresztül az LG Blu-ray lejátszóknál, házimozi szetteknél, tévéknél vagy smart boxoknál már megszokott applikációk és prémium tartalmak. Ezt kiegészítették speciális funkciókkal, így például a dobozból a kicsekkolásnál automatikusan törlődik minden adat, előzmény. Tehát nem kell tartania senkinek attól, hogy a szoba következő lakója majd a Facebook profiljában, vagy a Twitter fiókjában turkál majd, és vicces bejegyzésekkel szórakoztatja az ismerősöket, követőket. Természetesen rendelkezik beépített médialejátszóval is, és képes a vezeték nélküli kapcsolat megteremtésére. Azaz a vendég kompatibilis eszközén, tabletjén, okostelefonján, notebookján található filmeket, képeket, zenéket könnyedén kilőheti a tévére.

Az LT760H típusjelzésű modell négy méretben vásárolható majd meg, hiszen a 32 hüvelykes mellett lesz 37"-es, 42 colos és 47 inches változata is. Elméletileg Európában már ebben a negyedévben elérhetőek lesznek, igaz árukról egyelőre nem szolgált hivatalos információval a gyártó.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr194850087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása