Ütős lesz – Pro Video novemberi Blu-ray megjelenés

A Pro Video novemberre csak három, de annál jelentősebb megjelenéssel készül.

Érkezik Michael Mann (Szemtől szemben, Miami Vice) remek filmjének, Az utolsó mohikánnak a rendezői változata, amelyhez extraként egy vadiúj, háromrészes dokumentumfilmet is kapunk.

Last of the Mohicans_BD.jpg

Igazi kuriózum, hogy megjelenik a Szárnyas fejvadász 30-ik évfordulós jubileumi, háromlemezes kiadása, amely csak a filmből négy verziót tartalmaz majd (2007-es végső vágás, az 1982-es eredeti illetve nemzetközi moziváltozat illetve a ’92-es rendezői változat). A harmadik lemezen rajta lesz a munkakópia, a „Végzetes napok” című dokumentumfilm illetve egy rengeteg képből álló fotógaléria. Mindemellé a csomagban kapunk még egy könyvet illetve egy méretarányos „repülő autó” modellt. Az egyetlen negatívum, hogy magyar felirat és szinkron csak az első lemezen lesz…

BladeRunner_BD_beauty_shot.JPG

Végül pedig befejezi röptét a denevér, azaz jön Christopher Nolan Batman trilógiájának utolsó része, az A sötét lovag - Felemelkedés, amely duplalemezes kiadásban, több mint háromórányi magyar feliratos extrával érkezik. A különleges csomagolásokat kedvelő gyűjtők akár fémdobozban illetve lentikuláris borítóval is megvehetik a filmet, akiknek pedig nem lenne meg az előző két rész, azok most egyben a teljes trilógiát is megvásárolhatják majd. 

The Dark Knight Rises_BD_3D.jpg

A teljes megjelenés:

2012.11.07      Szárnyas fejvadász - 30 éves jubileumi gyűjtői kiadás (16)

2012.11.14      Az utolsó mohikán BD (12)

2012.11.28      A sötét lovag - Felemelkedés BD (16)

                        A sötét lovag - Felemelkedés BD Steelbook (16)

                        A sötét lovag - Felemelkedés BD lenticular (16)

                        A sötét lovag trilógia BD (16)

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr144869435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása