Harmadik születésnapját ünnepli az egyetlen hazai Blu-ray blog!

Szeretnénk, ha te is velünk ünnepelnél, ezért elindítjuk „Születésnapi Filmvadászat” játéksorozatunkat. 3 játékkal készülünk a következő 3 hónapban és minden alkalommal 3 nyertest sorsolunk ki, akik értékes nyereménnyel gazdagodnak. Legelőször a Körkvízben csillogtathatod meg filmes lexikális ismereteidet, ahol színészpárokat kell kitalálnod és, hogy melyik filmekben játszottak együtt. Érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni az LG Magyarország Facebook oldalát, ahol időnként segítséget nyújtunk a megfejtéshez.

A játék 2012. október 2-án indul, és 2012. október 30-án éjfélig várjuk a megoldásokat.

A játék a képére, vagy a letöltésre kattintva PDF formában nyílik meg.


Bluray_blog_Korkviz_jatek.jpg

LETÖLTÉS

A játék leírása:

A kör alakú rejtvényben 15 filmcím illetve 15 színész szerepel. A belső fehér körben a filmeket, a külső LG színű körben a szereplőket találod. Az egymás mellett lévő színészek, illetve a szomszédos filmek is párokat alkotnak. Két színész meghatároz egy filmet, amelyben közösen játszottak, illetve két film meghatároz egy szereplőt, aki mindkét filmben szerepelt. A játék célja a hiányzó filmcímek és a hiányzó színész nevek beírása az üresen maradt rubrikákba. Ebben segítségedre lesznek a filmkockák, amik minden esetben a kitalálandó filmből mutatnak egy jelenetet. A megfejtendő szereplőt fehérrel kitakartuk. Minden film és minden színész csak egyszer szerepel. A filmcímeket magyarul írd be és ügyelj, hogy a színészek nevét helyesen írd!

A rejtvényt helyesen kitöltők és beküldők vesznek részt a sorsoláson, egy email címről csak egy megoldást fogadunk el.

A nyeremények:

  • Első helyezett: 1 db Blu-ray blog-os babzsák fotel
  • Második helyezett: 1 db Bosszúállók Blu-ray lemez és póló
  • Harmadik helyezett: 1 db Blu-ray blog-os kerámia popcorn tartó

BBlog_nyeremenyek.jpg

A játék menete:

A játék kitöltéséhez Acrobat Reader 7.0 vagy annál magasabb verziójú olvasóra lesz szükséged. Amennyiben nincs ilyen a gépeden, ide kattintva letöltheted a 10.1-es magyar verziót:

http://get.adobe.com/reader/completion/?installer=Reader_10.1_Hungarian_for_Windows

Miután kitöltötted, kattints az „elküld” gombra a jobb felső sarokban! Amennyiben véletlenül üresen hagytál egy rubrikát, egy erre figyelmeztető ablakot fogsz látni. Csak hiánytalanul kitöltött rejtvényt tudsz elküldeni.

Amennyiben a számítógépeden van beállítva alapértelmezett email program (Outlook Express, Microsoft Outlook) nincs más dolgod, mint ezt választani (Desktop Email Application), majd a felugró új email küldés gombjára kattintani.

Ha internetes email fiókod van (gmail, freemail, hotmail,…), miután ezt választod (Internet Email), mentsd le a gépedre a felkínált dokumentumot (ne lepődj meg, a rendszer nem PDF formátumban, hanem XML file-ként fogja elmenteni, ami csak a válaszaidat tartalmazza), majd küldd el csatolmányként a blurayblog@well.hu email címre.

Amennyiben technikai akadályokba ütköznél a megoldás beküldésénél, a kitöltött PDF-ben kattints a „file” menü „mentés szövegként” (save as text..) funkcióra és mentsd el txt formátumban. Ezt csatolva is el tudod küldeni a megfejtésed.

A hivatalos játékszabályzat innen tölthető le.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr604813915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása