Hull a díjeső

Hat különböző kategóriában összesen tíz díjat söpörtek be az LG szórakoztatóelektronikai termékei. Elismeréssel illették többek között az itt is bemutatott Smart rendszert, illetve a 84 hüvelykes Ultra High Definition tévét is.

TV_500.jpg

Bár a Consumer Electronics Show-t csak 2013 elején rendezik meg a nevadai sivatag közepén található Las Vegasban, de már most nyilvánosságra hozták New Yorkban, hogy mely termékeket részesítenek majd külön jutalomban. Az LG joggal bizakodhatott abban, hogy idén sem kell majd üres kézzel távozniuk az iparág egyik legfontosabb seregszemléjéről, hiszen a vállalat az elmúlt nyolc év alatt közel százharminc trófeát gyűjtött be.

ces.jpgÉs nem is kellett csalódniuk, hiszen hat kategóriában is díjazták a vállalat termékeit. Így tehát a Kijelzők, Hordozható Médialejátszók és Kiegészítők, Integrált Otthoni Rendszerek és Multi Room Audio Video szettek, Házimozi Rendszerek, Vezeték Nélküli Eszközök és Háztartási berendezések csoportjában ismerték el a konszern érdemeit. Ezen kívül a elnyerték a "Best of Innovation névre hallgató elismerést is, az e blogon is bemutatott 80 inch képátlójú 4K, azaz Ultra High Definition (3840x2160 képpont) felbontású óriási televízióért. Ebbe a vállalat saját fejlesztésű és gyártású, passzív 3D megjelenítést támogató LCD panelje került, amelyet azóta egyébként már a konkurencia is, így a Toshiba és a Sony is elirigyelt, és már be is építették saját televízióikba. A modell képes három dimenzióban is a Full HD tartalmak megjelenítésére, sőt, még az alacsonyabb részletességű anyagok felskálzására szolgáló, exkluzív LG Resolution Upscaler névre hallgató eljárás sem hiányzik belőle.

A CES Innovációs Díjait az iparág prominens képviselői ítélik oda, akik között megtalálhatóak a technológiai fejlesztés területén tevékenykedő szakemberek éppúgy, mint az értékesítésért, kommunikációért és formatervezésért felelős munkatársak, döntéshozók. Tehát sok más himi-humi trófeával ellentétben ennek tényleg van értéke. Ezt emelte ki Wayne Park, az LG Electronics elnök ügyvezető igazgatója is. Azt sem felejtette el hozzáfűzni, hogy a cég már négy éve zsinórban behúzza az innovációs díjat, és egyébként is kaszál, ami azt bizonyítja, hogy jó úton járnak azzal, hogy az innovációra és a folyamatos fejlesztésre koncentrálnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr344907436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása