Blu-ray filmezés bárhol, bármikor!

Kedvező árú, saját LCD kijelzővel bíró hordozható lejátszóval jelentkezett a Greenhouse.

gh-pbd100k.jpg

Hiába számítanak jelenleg a tabletek a legdivatosabb mobil IT és szórakoztatóelektronikai terméknek, a gyártók azért nem feledkeztek meg a notebookokról, netbookokról és a hozzájuk külsőben igen hasonló, hordozható Blu-ray lejátszókról sem. Jó pár olyan vállalat akad ugyanis, amely komoly potenciált lát az ilyen jellegű megoldásokban. Ezek egyébként rengeteget fejlődtek az elmúlt években, hiszen a régebbi teljesen egyfunkciós darabokat mára felváltották a saját médialejátszóval is bíró, a korábbinál nagyobb felbontást kínáló eszközök.

Ilyen a Greenhouse által a közelmúltban bejelentett, GH-PBD100K típusjelzésű termék is, amely egy 10,1 hüvelykes, 180 fokban elforgatható, Edge_LED háttérvilágítású LCD kijelzőt kapott. A készülék kicsi és könnyű, hiszen tömege az akkumulátorral együtt is kevesebb, mint másfél kilogramm, azaz igen könnyen hordozható. Ellátták két darab 1,2 watt maximális teljesítményt produkáló hangsugárzóval, tehát nem is kell feltétlenül hangrendszert csatlakoztatni hozzá. Az optikai adathordozókon kívül az USB porton keresztül csatlakoztatott pendrive-okon és merevlemezeken található filmek, zeneszámok és képek lejátszására is módot ad bizonyos korlátok között, sőt ezek akár SD/SDHC kártyáról is eljuttathatóak rá az integrált olvasó modulnak köszönhetően. Meghajtója az SACD és a BDXL szabványokon kívül az összes Blu-ray, DVD és CD lemez, tehát az írt és újraírt korongok kezelését is biztosítja. Mivel egy HDMI kimeneten keresztül televíziókkal vagy projektorokkal is összeköthető, így hagyományos asztali eszközként is megállja a helyét a 240 dollárba kerülő ketyere.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr904970305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása