Az LG két új Google TV-t mutat be a 2013-as CES-en

google.jpg

Kétmagos processzort kaptak a hangvezérlést támogató, mozgásérzékeny, QWERTY billentyűzettel felszerelt távirányítóval megtámogatott, Cinema Screen formatervezésű GA7900 és a GA6400 típusjelzésű televíziók, amelyek mostantól akár egy játékkonzol kiváltására is képesek!

A Google legújabb platformja és az LG továbbfejlesztett Magic Remote Qwerty, billentyűzettel rendelkező mozgásérzékelős távirányítója tovább fokozzák a Voice Search, azaz a hangvezérlésen alapuló keresési funkció és a PrimeTime műsorújságának hatékonyságát. A továbbfejlesztett Smart Home kezdőlap kényelmes, egyszerű hozzáférést biztosít a VoD (Video on Demand) szolgáltatásokhoz, a YouTube-hoz és más alkalmazásokhoz, tovább javítva ezzel a felhasználói élményt. Az LG Google TV által kínált széles funkcióválaszték segítségével az izgalmas új tartalmak felfedezése minden eddiginél egyszerűbbé válik. A prémium modell az LG továbbfejlesztett CINEMA SCREEN formatervezési koncepciója alapján készült, így feltűnően vékony, modern kialakítással rendelkezik.

google_old.jpg„Az LG elkötelezett az olyan szórakoztatóelektronikai megoldások fejlesztése iránt, amelyek még egyszerűbb és még kifinomultabb megoldásokat kínálnak a felhasználók számára; a Google TV rendszerre épülő legújabb LG Smart TV modellek pedig kitűnően illeszkednek ebbe a koncepcióba. — nyilatkozta Havis Kwon, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója. — A legújabb Google TV platform és az LG bevált Smart TV technológiájának kombinálásával páratlan felhasználói élmény érhető el. Az eredmény egy olyan átfogó rendszer, amelynek igazi előnye az egyszerűségében rejlik.”

Az LG Google TV célja a felhasználói élmény újraértelmezése. Az egyszerűen kezelhető platform a régi tévékészülékek áttekinthetőségére emlékeztet. Az új Smart Home kezdőlap különböző típusú „kártyákat” tartalmaz, amelyek mappaként szolgálnak az alkalmazások és egyéb tartalmak számára. Az új My Interest Card (Saját érdeklődés kártya) segítségével hasznos információk is megjeleníthetők, például az aktuális időjárás, vagy a személyre szabható hírek.

A felhasználói felület a teljes billentyűzettel ellátott, keresési szavak begépelésére alkalmas Magic Remote Qwerty mozgásérzékelős távirányító „rámutatás” funkciójával vezérelhető. A továbbfejlesztett hangfelismeréssel felvértezett távirányító tökéletesen illeszkedik a Google kiváló keresési képességéhez. A hangfelismerésnek köszönhetően ugyanis az LG Google TV-n még egyszerűbb a PrimeTime műsorújság használata, és még gyorsabb a böngészés több mint 100 ezer film és sorozat között.

Az LG Smart TV kétmagos processzora megkönnyíti a menüben történő navigálást, valamint gyors internetböngészést és videolejátszást tesz lehetővé. A processzor teljesítménye révén a TruPicture XD technológia a képek gyors és pontos feldolgozását biztosítja, amely gazdagabb színeket, határozottabb kontrasztot és általánosan jobb képélességet eredményez.

Az LG prémium kategóriás modellje a továbbfejlesztett CINEMA SCREEN formatervezés szellemében vékony és modern kialakítást kapott. Tovább csökkent a keret szélessége, amely letisztult megjelenést eredményez és keret nélküli kijelző hatását kelti. Az LG Google TV mindössze néhány milliméteres kerete és egyedi megjelenésű talpa révén bármilyen enteriőrbe tökéletesen illeszkedik.

A Google TV platformra épülő LG Smart TV nagyszerű csatlakozási lehetőségeket kínál, és számos eszközzel köthető össze vezeték nélkül. A legújabb androidos YouTube alkalmazás segítségével az okostelefonok és a táblagépek Wi-Fi kapcsolat segítségével automatikusan párosíthatók a Google TV-vel az otthoni hálózaton keresztül, így a különböző eszközökön tárolt tartalmak egyszerűen továbbíthatók a televízióra.

Főként a játékrajongók számára lehet érdekes, hogy az LG Google TV gyárilag telepítve tartalmazza az OnLive® alkalmazást, amely a televíziót nagyszerű, konzol nélküli játékplatformmá alakítja. Az alkalmazás segítségével több száz, kiváló minőségű videojáték érhető el azonnal, közvetlenül az internetes felhőből. A CINEMA 3D TV funkcióval rendelkező LG Google TV emellett polarizált technológiát is alkalmaz, így a filmrajongók és a játékok kedvelői zavaró vibrálás nélkül élvezhetik a 3D-filmeket és -játékokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr74991611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása