A CES-en mutatkozik be az LG 2013-as audio-videó termékpalettája

Az LG 2013-as kínálata erőteljes hangzást, innovatív Smart funkciókat, számtalan csatlakoztatási lehetőséget és kiemelkedő 3D technológiát kínál.

nyito.JPG

Az LG Electronics 2013-as audio-videó kínálatát a Las Vegasban rendezett Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (CES) mutatja be. A 2013-as termékpalettában helyet kapott a BH9430PW 9.1 csatornás 3D házimozi rendszer, az NB4530A hangprojektor, a Smart TV funkciókkal ellátott BP730 Blu-ray lejátszó, az ND8630 dupla dokkolós hangszóró, valamint az NP6630 hordozható hangszóró. Ezekben a készülékekben mind tetten érhető az LG eltökéltsége a magával ragadó hangélmény, a továbbfejlesztett Smart TV funkcionalitás, az egyszerűbb használhatóság, illetve a csúcskategóriás 3D-technológia iránt.

 „Egy házimozi-rendszer sokkal több egy televíziónál és néhány hangszórónál, hiszen gyakorlatilag egy átfogó szórakoztatóberendezésről beszélhetünk – nyilatkozta Havis Kwon, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója. – Az LG kimagasló minőségű audio-videó készülékeket kínál, amelyek fő célja a magával ragadó otthoni moziélmény megteremtése. A fejlett technológiai megoldások, a CINEMA 3D funkciók, valamint a továbbfejlesztett csatlakozási és vezérlési lehetőségek bevezetésével az LG 2013-ban is vezető szerepre tör az audiovizuális termékek piacán.”

True Cinema Sound:a mozik hangzásával vetekedő hangszórórendszer

BH9430PW kiemelkedő minőségű surround hangszórórendszer, amelyet az LG mérnökei az otthoni filmnézés élményének tökéletesítéséért hoztak létre. Az iparági mércével mérve is kiemelkedő 9.1 csatornás készülék négy további csatornát tartalmaz a hagyományos 5.1-es kialakításhoz képest, amely megnövelt hangteljesítményt tesz lehetővé. A négy, felfelé sugárzó 3D hangszóróval kiegészült tallboy (magas hangsugárzó) lenyűgöző hangzásról gondoskodik, amely a teljes helyiséget betöltve akár a mozikban megszokott hangélménnyel is vetekszik. A BH9430PW-ben alkalmazott 3D Surround Processor technológia a tartalom elemzésével több irányba osztja el a hangot, ügyelve a megfelelő egyensúlyra. Az LG jól nyújtható aramid-rostokat alkalmaz a hangtölcsérek gyártása során, amely szélesebb hangtartományt, mélyebb hangokat és csaknem teljes hangtorzulás-mentességet eredményez.

A smart hub eszközként is szolgáló BH9430PW kompatibilis az NFC technológiával, így a tartalmak vezeték nélküli tükrözésére (wireless content mirroring) is alkalmas. Emellett a készüléken számos izgalmas Smart TV funkció érhető el, valamint internetes böngészésre is alkalmas. A BH9430PW iPod dokkolóval is rendelkezik, amellyel a készülék töltése mellett az azon tárolt tartalmak lejátszására is lehetőség van.

 A BH9430PW hasznos új funkciót kínál a késő esti szórakozáshoz is. A Private Sound Mode segítségével a házimozi hangja Wi-Fi kapcsolaton keresztül közvetlenül az okostelefonunkra irányítható, a mobil fülhallgatójával kényelmesen hallgatható, így nem kell a fülhallgatót a TV-hez vagy házimozi rendszerhez csatlakoztatni és a család többi tagja pedig zavartalanul pihenhet.

LG NB4530A Sound Bar: a csúcskategóriás televíziók tökéletes tartozéka

soundbar2.jpgAz NB4530A keskeny, fekete-ezüst hangprojektora ideális kiegészítője a napjainkban kapható vékony formatervezésű, prémium kategóriás televízióknak. A 2.1 csatornás, 310 W-os hangszóróinak továbbfejlesztett 3D Surround Processor és az új Sontia technológiának köszönhetően a Sound Bar hangzása figyelemreméltóan gazdag és kristálytiszta lett. Ezek a technológiák egyetlen kompakt, könnyen kezelhető hangszóróegységben helyezkednek el, amelynek létrehozásakor az LG mérnökei maximálisan törekedtek a helytakarékosságra. Az elegáns, nagyteljesítményű, mindössze 35 mm magas hangprojektor tökéletes kiegészítője lehet bármely csúcskategóriás televíziónak.

Az Audio Return Channel csatornát alkalmazó HDMI technológiát (HDMI ARC) támogató hangprojektor segítségével a tévéből érkező hangok további kábelek használata nélkül lejátszhatók. A készülék Bluetooth kapcsolattal is rendelkezik, így az audiotartalmak vezeték nélkül továbbíthatók az okostelefonokról, táblagépekről és laptopokról. A hangprojektor többféleképpen (falra szerelve, önállóan, vagy a televízió közvetlen közelébe is) elhelyezhető és elegáns megjelenésével a készülék minden helyiségbe tökéletesen illik. Az NB4530A vezeték nélkül csatlakoztatható az LG legújabb televízióihoz is.

 LG BP730 Blu-ray lejátszó 3D és Smart TV funkciókkal


bd.jpgAz LG BP730 3D Blu-ray lejátszó gazdag Smart TV funkciók mellett Video-On-Demand (VOD) hozzáféréssel és
vezeték nélküli csatlakoztatási lehetőségekkel is rendelkezik. A prémium VOD szolgáltatások, úgy, mint a Hulu Plus, a Pandora, a Netflix és YouTube egyre elterjedtebbek. Az egyre növekvő számú tartalomszolgáltatókkal kötött partnerségi megállapodásnak köszönhetően az LG egyre szélesebb hozzáférést biztosít a legújabb szórakoztató tartalmakhoz, legyen szó akár Blu-ray lemezről, vagy más forrásból érkező tartalomról. A BP730 az NFC azaz a kis hatótávolságú kommunikációs (Near Field Communication) technológia révén lehetővé teszi az okostelefonokon és más külső eszközökön található tartalmak vezeték nélküli, zökkenőmentes „tükrözését”. A BP730 Smart 3D Blu-ray lejátszó sokoldalúságát és a hozzá tartozó kifinomult szolgáltatáscsomagot Nemzetközi CES® Innovációs Díjjal ismerték el.

Az LG BP730 az LG nagysikerű Magic Remote mozgásérzékelős távirányítóval könnyedén vezérelhető a rámutatáson és a görgetésen alapuló műveletek segítségével. A Blu-ray lejátszó kétmagos processzort kapott, amely kiválóan alkalmas All-in-One keresések futtatására. Ez a továbbfejlesztett funkció összegyűjti a keresési eredményeket a VOD és az alkalmazások számára, és meg is jeleníti azokat ugyanabban a böngészőben, a keresett tartalmak így gyorsan elérhetőek. Függetlenül attól, hogy az adott tartalmat 2D-ben vagy 3D-ben nézzük, a BP730 mindig élénk színeket és éles képet biztosít.

LG ND8630 vezeték nélküli dupla dokkoló hangszóró: zenék továbbítására is alkalmas

gombi.jpgAz ND8630 dupla dokkoló hangfal dock-and-play rendszerben használható mind az iOS, mind az Android operációs rendszert alkalmazó mobileszközök esetében. A 80W-os hangszóró tölti a csatlakoztatott eszközök akkumulátorát is. Ezen túl felismeri, és vezeték nélkül lejátssza a Bluetooth, illetve az Apple AirPlay technológiát támogató okostelefonokon, táblagépeken, laptopokon és asztali számítógépeken található zenei fájlokat. A hangszóró hengeres kialakítása igényes megjelenésű közvetlen dokkolást tesz lehetővé. A hangulatlámpa kellemes fényhatást hoz létre, miközben a Smart Sensor érzékelő folyamatosan elemzi a környezetében elhelyezkedő fényforrások által nyújtott megvilágítás mértékét.

LG NP6630 vezeték nélküli hordozható hangszóró: nagyszerű hangzás útközben is

Az NP6630 az LG legújabb hordozható hangszórója. A sokoldalú 20 W-os egység támogatja a NFC, az AirPlay és a Bluetooth technológiákat, így a zenék a mobileszközök széles tárházáról továbbíthatók. A sokrétű felhasználást és rendkívüli hordozhatóságot lehetővé tevő hangszóró hosszú ideig tartó üzemeltetésre alkalmas a legeldugottabb helyszíneken is. Legyen szó akár kempingezésről, baráti sütögetésről vagy strandolásról, az NP6630 az okostelefonoknál sokkal jobb minőségű hangzást biztosít a felhasználók részére.

6630.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr874998038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása