Bekeményítés – Select 2013. februári Blu-ray megjelenések

Vége az év eleji visszafogottságnak, a szerényebb megjelenéseknek. Indul az újabb nagyüzem. A Select februári kínálatát elsősorban az erősebb idegzetű nézőknek tudjuk ajánlani. Jön például a Parajelenségek negyedik epizódja, újabb váratlan beijesztésekkel, de érkezik Oliver Stone (Tőzsdecápák, Minden héten háború) drogháborús mozija, a Vadállatok is, amelyben a címhez méltón a főszereplők bizony nem bánnak kesztyűs kézzel egymással.

vadallatokBenicio.jpg

Ráadásul a BD-n a film bővített változatát is megnézhetjük. Szintén nem sok finomkodás várható az újabb Halálfutam filmben sem, amely a beszédes A pokol tüze alcímet viseli.

Persze azért nem csak az erőszak lesz februárban, hiszen jön a gyerekeknek szánt nagy sikerű mese, a Lorax BD kiadása is.

lorax.jpg 

A teljes megjelenési lista:

2013-02-07         Vadállatok

2013-02-14         Lorax

                         Parajelenségek 4.

paranormal4.jpg

2013-02-21         Halálfutam: A pokol tüze

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr785007889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása