James Bond maflást kap – InterCom 2013. márciusi Blu-ray megjelenések

Az InterCom márciusi kínálatában két darab Blu-ray szerepel, igaz ezekből az egyik fémdobozos kiadásban is megjelenik. Természetesen a legújabb James Bond filmről, a Skyfall-ról van szó, amely a szimpla BD mellett limitált fémdobozosban is hazavihető lesz, bár akik megvették tavaly a Bond gyűjteményt, azoknak csak a korongra lesz szükségük, hiszen ennek a filmnek a helye megvolt a díszdobozban.

Skyfall_BDSB_3D.jpg

Létezhet, hogy egy pufi, negyvenéves tanár profi ketrecharcossá váljon? Hollywoodban természetesen igen. Kevin James (Férjek gyöngye, Randiguru) néhány kilóval könnyebben, de még mindig tartva mackós alkatát, igyekszik elhitetni velünk A maflás című filmjében, hogy lenne esélye egy ilyen bunyóban. Persze nemes célért küzd, hiszen meccspénzéből kissé debil zenetanár kollégája állását próbálja megmenteni.

Maflas_BD_3D.jpg

A teljes megjelenés:

2013.03.06.

Skyfall

Skyfall - limitált steelbook változat

2013.03.20.

A maflás

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr335094017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása