Magyarországra is besuhant az LG csúcstévéje

Beépített kamerával rendelkezik a mozgás- és hangalapú vezérlést támogató, ultravékony kávákkal ellátott LA960V széria, benne az ötvenöt inches képátlóval topkategóriás készülékkel.

LG_la960v.jpg

A 2013-as LG televíziók egy része már megérkezett hazánkba, de a mindent vivő, legnagyobb tudású készülékeire egy kicsit tovább kellett várni. A hírek szerint azonban az LA960V sorozat tagjai végre eljutnak Európába és így hazánkba is. Ezt tökéletesen alátámasztja, hogy a család legnagyobb tagja, az 55 inches képátlóval bíró 55LA960V már Magyarországon is előrendelhető mintegy 845 000 forintos áron.

LG-LA860v_2.jpgEbből is látszik, hogy nem egy hagyományos készülékről van szó, bár a zászlóshajó jelzővel azért talán illik óvatosan bánni, hiszen a vállalat már rendelkezik OLED és Ultra High Definition televízióval, ráadásul a pletykák szerint hamarosan elérhető lesz egy pár újabb UHD (azaz 4K) tv, sőt érkezik egy igazán forradalmi, hajlított OLED modell is.

Az 55LA960V így tehát a "tradicionális"vonalat képviseli, báold.jpgr ez azért eléggé viccesen hangzik, hiszen számos olyan tulajdonsággal bír, ami kiemeli a termékóceánból. Ilyen például a beépített kamera, amely többek között elősegíti a

Skype féle videóhívások lebonyolítását, illetve emellett speciális, kamerát igénylő internetes alkalmazások futtatását is lehetővé teszi. De megemlíthető az ultravékony
káva, ami azért ma már annyira nem nagy újdonság, viszont még mindig nem számít általánosan elterjedtnek. Emellett persze ott van a mozgásra alapuló vezérlés, azaz a gravitációs szenzorral ellátott Magic Remote távvezérlő, amelyre ráadásul egy mikrofont is applikáltak. Ez egyben azt is jelenti, hogy ez a készülék is irányítható hanggal, tehát elég csak beledörmögni a kívánt utasításokat például a hangerő növeléséhez, vagy hogy mire keressen az internetes böngésző.

Az új ráncfelvarráson átesett smart tv rendszer sem hiányzik belőle, és természetesen az internetes alkalmazások is elérhetőek a segítségével. A Cinema Screen designvonalba tartozó, különleges Nano LED háttérvilágítással ellátott készülék megkapta a konszern Cinema 3D technológiáját, azaz biztosítja a térhatású tartalmak megjelenítését, amihez a passzív-polarizációs technológiát használja, és természetesen a kétdimenzós anyagokból is képes háromdimenziósat faragni. Az 1000 Hz-es (!!) képfrissítési rátát produkáló új panelbe bekerült saját fejlesztésű Micro Pixel Control névre hallgató technológia, amely állítólag minden korábbinál jobb képminőség megteremtését teszi lehetővé.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr405302073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása