Újabb „5 év garancia” kampány indul az LG Personal TV-ire


Az LG Electronics Personal TV* néven ismert, tévé tunerrel felszerelt monitorai most egy hónapos kampány keretében megnövelt garanciaidőt kapnak. A gyártó, Personal TV-ihez öt év garanciát nyújt, az általános három év helyett. A kampány a 2013. október 14. és 2013. november 24. között megvásárolt prémium kategóriás LG Personal TV-kre vonatkozik. A garancia a teljes idő alatt ingyenes javítást és alkatrészellátást is magában foglal.

monitor_kep.jpg

A Personal TV-k különlegessége, hogy a monitorok és a tévék tulajdonságait egyesítve, páratlan szabadságot kínálnak a különböző tartalmak felhasználása terén. Mindegy, hogy HD adást, DVD-t, online műsorokat néznénk, vagy akár játszanánk, mindezt egy készüléken megtehetjük az LG Personal TV-ivel.A kis - 22 és 29 hüvelyk közötti – méretnek köszönhetően az LG multifunkciós készülékei nagyszerű alternatívát kínálnak egy második kijelzőnek a hálóba, gyerekszobába, vagy a konyhába.

lg_akc2.pngAz LG legtöbb monitortévéje IPS kijelzővel rendelkezik, ami egységes és valósághű színeket biztosít, széles betekintési szög mellett, a tökéletes képmegjelenítésért pedig a Full HD felbontás és a LED háttérvilágítás felelnek. Az LG Personal TV-i több kényelmi és szórakoztató tulajdonságával is igyekeznek a kedvünkben járni. A Kép-a-képben (PIP) funkcióval egyszerre használhatjuk a készüléket tévé és monitor módban, az USB Quick View pedig azonnal elérhetővé teszi a háttértárolón lévő tartalmakat, a számítógép bekapcsolása nélkül.  A tévézéshez vagy filmezéshez beépített sztereo hangszórók a kellő hangzást biztosítják, így nincs szükség külön hangforrásra. A külső eszközök, mint például játékkonzolok, set-top-box-ok a két HDMI bemenet segítségével csatlakoztathatóak a Personal TV-khez. Az akcióban szereplő készülékek között találunk 21:9 képarányú, 3D és Smart modelleket is, amik tovább bővítik az LG Personal TV-k nyújtotta szórakozási lehetőségeket.

Az 5 év garancia miatt a vásárlóknak a jótállási idő végéig meg kell őrizniük a vásárlást igazoló számlát, a készülékhez tartozó, az LG Electronics Magyar Kft. által kibocsátott garanciajegyet és le kell tölteniük az LG honlapjáról az „5 ÉV GARANCIA” igazolást. A promóció részletes szabályzata a következő címen érhető el. 

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr385591222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása