Blu-ray uralom 2012-re

Az Egyesült Királyságban a Futuresource Consulting által készített piackutatás szerint 2012-ben a megjelenő lemezek fele már Blu-ray lesz. Persze a jelenlegi eladások alapján nem ez várható, sőt a PS3 tulajdonosok alacsony filmvásárlási rátája miatt negatív irányba kellett módosítani az ez évre várható Blu-ray filmek eladási számait. Úgy tűnik, hogy a PS3 tulajdonosok csak 1-2 Blu-ray filmet vesznek évente, szemben az asztali- és egyéb lejátszók tulajdonosaival, akik 5-8 filmet is megvásárolnak.


A vállalat egyébként arra alapozza jóslatát, hogy 2012-ben jelenhetnek meg az első 50 dolláros (jelenlegi árfolyamon számolva 10000 forintos) lejátszók, ami a filmek árának csökkenésével együttesen fogja generálni a Blu-ray technológia széleskörű elterjedést és az eladási adatok javulást.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr371207480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása