Előzetes! LG HB954PB Blu-ray házimozi rendszer tesztje

A tegnapi napon a blog támogatója hivatalosan bejelentette az LG HB954PB Blu-ray házimozi rendszert, ami ma megérkezett hozzám, hogy első ízben próbálhassam ki az erősítővel egybeépített Blu-ray lejátszót, valamint a Mark Levinson által is hangolt hangtechnikát.



Az óriási dobozból kipakoltam az renszer elemeit és összeállítottam a rendszert, majd nekiláttam a hangfalak bejáratásának, amire a jelek szerint szükség van (már a Prince - Diamonds and Pearls CD kétszeri lejátszása után is rengeteget javult a hangkép).


Mindenesetre nem szeretnék "spoilerezni", majd mindent a maga idejében, de készítettem pár képet a bejáratás során és még ejtek néhány szót a rendszerről is. További részletek a poston belül...

 

Az LG weboldalán 5×115 + 1×225 Watt RMS teljesítményt adtak meg a hangugárzókra, ami papíron bőven elegendőnek tűnik (a 133 wattos teljesítményfelvételnél picit kilóg a lóláb), aztán meglátjuk használat közben. Mindenesetre az biztos, hogy a hangerőben nem lesz hiány, habár még a kezdeti kímélő üzemmódban nem kergettük meg rendszert. A Blu-ray lejátszáson felül -- amihez hála a beépített hálózati csatolónak persze BD-Live is tartozik  -- a rendszerben még rádiótuner, USB port, iPOD dokkoló és AUX jack bemenet is helyet kapott. Természetesen a HB954PB felskálázni is tud, plusz ismeri az összes hangformátumot és rengeteg csatlakozási lehetőséggel bír (dupla HDMI bemenet!), tehát semmi sem áll majd a szórakoztatás útjába.

Egyelőre ennyit elöljáróban, végül lássuk a képeket, melyek kipakolás után, összeállítás közben készültek. Komplett teszt hamarosan!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr941220500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása