Elképesztő limitált Blu-ray kiadványok. Perverz gyűjtők előnyben!

A nagyobb piacokon, mint amilyen az USA, az Egyesült Királyság, Franciaország vagy éppen Németország, a kiadók elképesztő dolgokra képesek. Például olyan limitált Blu-ray kiadványokat dobnak piacra, ami után a gyűjtők mind a tíz ujjukat megnyalják -- a profibbak még a lábujjukat is. Persze nem arról van szó, hogy idehaza sosem volt még limitált szériás dobozos DVD valamelyik sikerfilmből (vagy éppen sikersorozatból), de azok messze elmaradtak az olyanoktól, mint például a Terminator 2 Collector's Edition Blu-ray kiadvány, ahol egy méretes és rendkívül mutatós Terminator koponyába csomagolták a hihetetlen mennyiségű extráktól roskadozó Blu-ray lemezeket (pontosan hat darabot). A negyedik rész megjelenésének tiszteletére egy újabb limitált koponyás kiadás várható, amiben mind a négy rész megtalálható lesz, de akinek csak a legújabb részre van szüksége, az is magáévá teheti a díszdobozos változatot.



Ugyancsak díszdobozos csomagolásban érkezik a legújabb Star Trek, ám nem jár hozzá olyan extra, mint a T2-höz vagy éppen az X-Men-hez, viszont a november 16-án megjelenő francia Harry Potter Prestige Edition biztos kiveri a biztosítékot. A kiadvány ugyanis az összes eddig megjelent Harry Potter epizódot -- beleértve a legújabb Half-Blood Prince-t is! -- tartalmazza egy fiókos dobozban, aminek a tetejét egy hatalmas Hogwarts (Roxfort) makett ékesíti -- mindezt "potom" 185 euró leszurkolása után.


Hasonlóan perverz dologra számíthatnak a német vásárlók az X-Men Origins: Wolverine október másodikai megjelenésekor, ugyanis a díszdobozban a bővített kiadás mellett egy szobrot kapunk, amin Wolverine és Sabretooth harcolnak egymás ellen. Hát nem gyönyörű?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr791261513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sly-1 2009.07.22. 20:02:34

Otletes- otletes. Nekem a Harry Potteres tetszik. Egesz jo lenne disznek a maketek koze! :)

Mr. Ray · http://bluray.blog.hu 2009.07.22. 20:23:18

Csak sajnos idehaza szerintem soha nem lesz ilyen...mondjuk meg lehet rendelni külföldről is. Mondjuk a Harry Pottereshez hasonlót el tudnék képzelni Star Wars-osban...mondjuk egy rohadt nagy lépegető a dobozon vagy hasonló:)

reugen 2009.08.25. 00:45:33

Nagyon nagyon tetszenek ezek a kiadványok.
ilyenkor sajnálom, hogy én ezeket talán soha nem fogom tudni beszerezni :(
de az már jól esett, hogy láthattam őket :) :D

És nagyon tetszik az oldal: igényes ötletes szép... minden ami szemnek szájnak ingere :)

Alohamate 2009.08.25. 20:57:21

@reugen: Örülök, hogy tetszik az oldal! :)
Ilyen és ehhez hasonló speciális kiadványok hazai megjelenésére sajnos még várnunk kell, de pl. az amazonon néha ki lehet fogni ilyen "őrűlt" csomagokat. :)

bigyibogyo 2009.09.22. 12:38:24

@reugen: igy voltam en is za AVP -s sakk keszlettel. limitalt kiadas, horror aron. sosem lesz nekem olyan :(

süti beállítások módosítása