Az InterCom lett Sony DVD-k és Blu-ray lemezek hazai forgalmazója! Jön a 2012 és számos újdonság Blu-ray-en!

A legnagyobb hazai film és DVD-forgalmazó, az InterCom Zrt. választéka tovább bővült, ugyanis a cég szerződést kötött a Sony Pictures Home Entertainmenttel, amely egyebek között a Columbia és a TriStar stúdió filmjeinek mozi utáni pályáját is egyengeti. Ezzel az InterCom a Twentieth Century Fox Home Entertainment, a Metro-Goldwyn-Mayer, a Dreamworks, a Paramount és a Walt Disney Studios mellé megszerezte még egy "Hollywood major" filmkeinek forgalmazási jogát. Mindez azt jelenti, hogy az InterCom a hazai DVD-forgalmazás legnagyobb forgalmú és legszélesebb választékát kínáló vállalata lett, ami jó hír a vásárlóknak is.

Patrick Schaaf, a Sony Pictures HE magyarországi tevékenységéért is felelős sales & marketing menedzsere, megígérte, hogy új kereskedelmi modelleket fogunak kidolgozni, eddig nem használt csatornákat és lehetőségeket keresnek, ami ráférne már a hazai piacra, mivel utóbbi időben nagyon elszabadultak az árak, ami nem éppen vásárlóbarát lépés volt.


A Sony filmek DVD-n és Blu-rayen való megjelentetését az InterCom Roland Emmerich elsöprő (és elsöprő sikerű) katasztrófafilmje, a 2012 nyitja április 7-én, melyben John Cusack, Amanda Peet valamint Woody Harrelson játssza a főszerepet. A 2012-t további mozisikerek követik: terítékre kerül az év egyik legínycsiklandozóbb vígjátéka, melyért Meryl Streepet a legjobb női főszereplő Oscar-díjára jelölték, a Julie & Julia – Két nő, egy recept, majd a Zombieland című, halálosan vicces komédia, melyben ugyancsak Woody Harrelson és Jesse Eisenberg, Emma Stone és Abigail Breslin komédiázik, és jön a Derült égből fasírt, az elmúlt év egyik legviccesebb és legszerethetőbb animációs filmje.


A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr781847565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása