Újabb sikersorozat jön Blu-rayen és DVD-n: The Pacific - A hős alakulat

A Steven Spielberg és Tom Hanks nevével fémjelzett legújabb, második világháborút (pontosabban amerikai-japán ütközetet) feldolgozó minisorozat a The Pacific nem kis sikereket ért el, pedig korábban azt hittük, hogy a szintén az HBO Home Entertainment gondozásában gyártott (és szintén Spielberg-Hanks producerpáros közreműködésével készített) Band of Brothers - Az elit alakulatot már nem lehet felülmúlni.



A 10 részes sorozatot tartalmazó korongok (DVD és Blu-ray egyaránt) a nagy érdeklődés ellenére csak 2010 novemberében jelennek meg $79.99, illetve $99.98 áron. Szerencsére nem csak az amerikai piacon, hanem az angoloknál is megjelenik a kiadvány: a play.com például 36,99 fontért kínálja előrendelésben a Blu-ray változatot, ami a lemezen található számos extra tartalom mellett egy exluzív képeskönyvet is tartalmaz.


 

Nos, egyelőre a technikai részletekről nem sokat tudni azon túl, hogy az 1080p felbontást és az amerikai/angol DTS-HD MA hangsávot garantáltan megkapjuk...a feliratokról egyelőre nincs információ.


A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr482084516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása