Két hét múlva itthon is megvásárolható az első 3D Blu-ray kiadvány

Az InterCom a világszerte nagysikerű Derült égből fasírt 3D változatának megjelentetésével nyit új fejezetet a hazai házimozizásban. A magyar szinkronnal és felirattal ellátott háromdimenziós képet tartalmazó családi vígjáték július 7-én jelenik meg a hazai boltokban. A 3D-s élmény – a hagyományos Blu-ray lemezekkel összehasonlítva - mindössze 1000 Ft-os különbséggel lesz elérhető a házimozizás szerelmesei számára. A 3D-s filmen kívül még az előzetesek is 3D-ben élvezhetőek a lemezen, míg az extrák 2D-ben tekinthetőek meg, egyelőre eredeti nyelven.



Ami az elmúlt években és különösen tavaly megtörtént a mozikban, az most megismétlődhet a mozirajongók nappalijában is, a 3D technika immár mindenki számára elérhető és "hazavihető". Az első lemez megjelenését természetesen hamarosan követi a többi is, még az idén a boltokba kerül a fejlesztésben élen járó Sony stúdió két másik családi vígjátéka, a Nagyon vadon és a Rém rom 3D változata is.


A lemezeket hazánkban forgalmazó InterCom tervében még számos cím és műfaj szerepel. Jövőben egyre több 3D-s film fog a boltokba kerülni, az utánpótlás is biztosított, tekintve, hogy a jövő év legnagyobb mozisikerei mind 3 dimenziósak lesznek: 3D szemüveget viselnek majd többek közt a Kaptár, a Hupikék törpikék, a Sötét zsaruk III., az új Pókember és a Szellemirtók 3. nézői is!

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr562106390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása