Blu-ray lemez pörkölés - PC nélkül

No persze nem félreérteni, mert akármilyen szomorú, nem a warezról lesz most itt szó. A Sony piacra dobta VBD-MA1 típusjelzésű Blu-ray íróját, amivel saját magunk által készített kamerás felvételeket és állóképeket pörkölhetünk Blu-ray korongra, vagy éppen korongokra. A bemeneti oldalon ehhez rendelkezésre áll egy SD és Memory Stick Duo kártyaolvasó, valamint egy USB port is a kamerák közvetlen csatlakoztatáshoz (nyilván a HandyCam sorozattal teljes a kompatibilitás).

Mielőtt azonban mindenféle előnézeti lehetőség nélkül, ész nélkül égetnénk rá a lemezre az adatokat, a 2,7 inch átmérőjű kijelzőn visszanézhetjük felvételeinket és kiválogathatjuk, hogy mit akarunk Blu-rayen is megörökíteni. Az MA1 egyébként PC-hez is csatlakoztatható, ha erre lenne igény, de az MA1 varázsa a hordhatóságban rejlik.

Extra képesség, hogy egy kompozit bemenet (!) is helyet kapott rajta, így akár VHS kazettákat is átmásolhatunk Blu-rayre. És hogy mindez mennyibe kerül? Nos, ahogy sejteni lehet, itthon egyelőre nem kapni a készüléket, de Amerikában 299 dollárért lehet hozzájutni.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr133089944

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://web2interactive.com/?option=com_k2 2019.03.30. 17:10:49

GYŐRBEN IS ELLOPHATJÁK AZ ADATAIT: SMS-ben és telefonon is próbálkoznak a csalók - Boldogulj Győrben

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása