A szuperhős, a barbár meg a Földönkívüli – Select Decemberi Blu-ray megjelenések

 

Míg a legtöbb kiadó decemberben vagy a karácsonyi pihenést vagy a jövő év eleji megjelenést tervezgeti már, addig a Select-nél még az év utolsó hónapjában is nagyüzem van, és ütős megjelenésekkel kényeztetik a filmrajongókat.
December elsején például rögvest itt van a kövér harcművész pandamaci, Po, akit két filmben is láthatunk, hiszen a Kung Fu Panda 2 mellett most megjelenik végre az első rész is BD-n, de szerintem érdemes lesz helyet hagyni még a polcon legalább egy folytatásnak.
J.J. Abrams (Star Trek, Mission Impossible 3) Super 8 című filmje bizonyára sok megszállott filmőrült gyerekkori emlékeit idézi fel, hiszen szinte mindannyian álmodoztunk arról, hogy milyen lenne saját filmet készíteni vagy egy másik világból jött lénnyel találkozni, márpedig a Super 8 sztorijában ez a két dolog ötvöződik.
 
 
Nem maradunk persze szuperhős nélkül ebben a hónapban sem. Ezúttal Amerika kapitányérkezik meg otthonunkba mezei filmbarátoknak sima kéktokos, rajongóknak limitált fémdobozos változatban.
Végül pedig az új Conan kardja sújt le a hitetlenkedőkre, szinte már szó szerint, hiszen a Conan, a barbár 3D-s verzióban érkezik BD-n.
 
Tervezett megjelenés
 
2011-12-01:    Super 8
                        Kung Fu Panda 1-2
 
2011-12-08:    Amerika kapitány
                        Conan, a barbár 3D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr623362890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása