Disney mesék, némi romantika, herélt hangú mókusok triplán, Adam Sandler duplán – InterCom Áprilisi megjelenések

Az InterCom áprilisi megjelenésterve elég sokszínű, mint a címből is látszik. Két nagy sikerű Disney mese (Tarzan és Pocahontas) is „bekékül”, azaz végre HD minőségben is elérhetővé válik, sőt a Pocahontas-ból a csak videós forgalmazásra készült második részt is megkapjuk.

Adam Sandler talán Eddie Murphy nyomdokaiba akart lépni, amikor úgy döntött, hogy a Jack és Jill-ben eljátssza saját ikerhúgát, de Al Pacino is felbukkan. Brad Pitt a Pénzcsinálóban Puskás öcsi híres, focira vonatkozó mondását (kis pénz, kis foci) igyekszik megcáfolni baseballban. A jól ismert slágereket vékony hangon elkornyikáló, animált mókusok immár harmadik mozifilmben térnek vissza, ezúttal egy lakatlan szigetre keveredve. Hangjuk azonban innen DTS-HD minőségben hallatszik majd. Roland Emmerich New York felhőkarcolói helyett Shakespeare nimbuszát próbálja ledönteni új filmjében, az Anonymusban. A most a Kémes hármasban is egyszerre két pasival kavaró Reese Witherspoon már a Mindenütt nő-ben sem adta alább tíz évvel ezelőtt. Áldozatai akkor Patrick Dempsey és Josh Lucas voltak. Ez a film is most érkezik BD-n.

 
A teljes megjelenési lista:
 
2012. április 4.   Tarzan
 
2012. április 11. Anonymus
 
2012. április 18. Alvin és a mókusok 3.
                           Pénzcsináló
                           Mindenütt nő
 
2012. április 25. Jack és Jill 
                           Pocahontas
                           Pocahontas 2.
                         A róka és a kutya

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr974212696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása