Tom Cruise, a fantom és egy kísértet – Select májusi Blu-ray megjelenések

A májust egyértelműen Tom Cruise uralja majd, hiszen érkezik a Mission: Impossiblenegyedik része, rögtön kétfajta kiadásban. Mindkét kiadáson 7.1-es eredeti és 5.1-es magyar hang lesz, a csomagolásban és az extratartalomban, na meg az árban azonban jelentős különbség lesz. A normál verzió sima tokban, két kisfilmmel és kivágott jelenetekkel illetve alternatív kezdéssel extraként jelenik meg, 6 990 Ft-ért. Lesz azonban egy kétlemezes, fémdobozos kiadás is, amelynek extrái révén sokkal bővebb betekintést nyerhetünk a forgatásba.

 
A szerelem örökgyakorlatilag az Operaház fantomjának a folytatása, melyben tíz évvel később a Fantom megpróbálja visszaszerezni szerelmét, Christine-t. Andrew Lloyd Webber lélegzetelállító és látványos musicale, a Love Never Dies - A szerelem örök Ausztráliában, Melbourne ikonikus színpadán, a Regent Theatre-ben kelt fantasztikus új életre. A Blu-ray kiadás angol DTS-HD MA 5.1-es hangsávja gondoskodik a megfelelő zenei élményről, extraként pedig egy werkfilmet kapunk.
A Betolakodók című horrorfilmben két különböző országban élő gyermeket kezd el kísérteni ugyanaz a szellem. A főszerepekben Clive Owent (Golyózápor, A belső ember) és Daniel Brühl-t (Becstelen Brigantyk) láthatjuk, a rendezői székben pedig Juan Carlos Fresnadillo (Intacto, 28 héttel később) foglal helyet.
 
A teljes megjelenési lista:
 
2012-05-03
Mission: Impossible – Fantom Protokoll (normál és fémdobozos, extra változat)
 
2012-05-10
A szerelem örök
 
2012-05-24
Betolakodók
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr394362612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása